Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięJoystick
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Słuchajcie, problem nie jest wielki, ale wogóle nie orietuje się na porcie gier, mam joya od amigi czy segi, taki co ma styki, cztery stylki(góra, dół, lewa, prawa) i dwa styyki(fire1, fire2), tam ze dwa pzrełaczniki, ale to nie istotne. Chciał bym go przerobić na taki do komutera, bo bardzo fajnie leży w dłoni, czytałem wczoraj że w joyach do kompa jest całkiem inaczej bo tu musza być dwa potencjometry 220Kohma (stylki fire moga zostać). CZy jest mozliwość bez wylutowywania tych styków zrobic joya nie analogowego ale cyfrowego, nie zalezy aby była regulacja siły(nachylenia) tylko do przodu to do przodu do tyłu to do tyłu, włącza sie styk-maxymalene przyspieeszenie, sdrugi-maxymalene hamowanie, nie moge tam włozyc potencjometrów, czy da się takie coś zrobić?
Temat nie był administracyjnie zamknięty, a ja dodałem odpowiedź do: viewtopic.php?t=10482, więc i tutaj wrzuciłem taką informację.Elemid. Przeciez ten temat umarl smiercia naturalna... po co go wygrzebujesz ??
Podsumowując: przeglądając archiwa natknąłem się na temat, który mnie zaciekawił. Ponieważ, wg mnie, nie był do końca wyczerpany, postanowiłem zamieścić swoją odpowiedź.
Tyle.
Spokojnie, tematow administracyjnie niezamknietych jest sporo wiecej, co nie znaczy ze nie zostaly jesli nie wyczerpane, to przynajmniej zapomniane (przez autora).Temat nie był administracyjnie zamknięty, a ja dodałem odpowiedź do: viewtopic.php?t=10482, więc i tutaj wrzuciłem taką informację.Elemid. Przeciez ten temat umarl smiercia naturalna... po co go wygrzebujesz ??
Podsumowując: przeglądając archiwa natknąłem się na temat, który mnie zaciekawił. Ponieważ, wg mnie, nie był do końca wyczerpany, postanowiłem zamieścić swoją odpowiedź.
Tyle.
Fakt faktem, ze to co wrzuciles to ciekawy pomysl, ogolnie wart uwiecznienia. Jednak wystarczylo chyba wygrzebac tylko jeden z tych tematow ??
No niewazne, pax... pax miedzy elektroniki.