Szukam schematu Yamaha a-960 II oraz yamaha r-700
w obydwu mam padniete koncowki i popalone rezystory - nie znam wartosci
moj mail: mikm@wp.pl
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzukam schematu Yamaha a-960 II oraz yamaha r-700
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
yamaha a-960II
sprzet byl juz przerabiany i nie moge się polapac (znaczy troche w nim brakuje a kanały nie są dokładnie lustrzane)
tranzystorki glowne lewego działajacego kanału to sanken 2sc2773 npn i 2sa1169 pnp
na lewym kanale sa tez dwa tranzystory sterujące: nec c2275a drugi nieczytelny
odpowiedniki juz znalazlem, chodzi o to czy tam czegoś jeszcze nie brakuje, bo np. oświetlenie nie działa i tam też jakiś tranzystor był - bo wtyk został
yamaha r-700
koncowka mocy jest na stk1050II
moze ktos ma taki sprzet i mogl by mi podac wartosc rezystora na wysokosci litery M (napisu TK-MB) przed stk prawego kanalu
pozdrawiam, Mikołaj
sprzet byl juz przerabiany i nie moge się polapac (znaczy troche w nim brakuje a kanały nie są dokładnie lustrzane)
tranzystorki glowne lewego działajacego kanału to sanken 2sc2773 npn i 2sa1169 pnp
na lewym kanale sa tez dwa tranzystory sterujące: nec c2275a drugi nieczytelny
odpowiedniki juz znalazlem, chodzi o to czy tam czegoś jeszcze nie brakuje, bo np. oświetlenie nie działa i tam też jakiś tranzystor był - bo wtyk został
yamaha r-700
koncowka mocy jest na stk1050II
moze ktos ma taki sprzet i mogl by mi podac wartosc rezystora na wysokosci litery M (napisu TK-MB) przed stk prawego kanalu
pozdrawiam, Mikołaj