w numerze EP z kwietnia 2001 zamieszczony zostal projekt centrali alarmowej. wykorzystuje go w tym roku do mojej pracy dyplomowej. najwiekszy i najpowazniejszy problem powstal z programem, ktory trzeba przelac do procka. okazalo sie, ze zawiera on sporo bledow (nie jest mozliwe przez to skompilowanie porgramu). nie jestem programista i nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic. prosze o pomoc, gdyz termin mnie goni, a jest to niezbedne do obrony pracy dyplomowej.
z gory dziekuje
podaje link do programu:
http://www.ep.com.pl/ftp/avt5005.bas
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBŁĘDY W PROGRAMIE - POMOCY!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, robertw, k.pawliczak, Moderatorzy
-
paulo
adres
to jeszcze raz ja - gdyby ktos mogl mi pomoc podaje maila:
skrzypek@skrzynka.pl - tak bedzie szybciej
skrzypek@skrzynka.pl - tak bedzie szybciej
-
czar
ja tez mam taki problem
ównież robię taką centralę i mam taki problem jak będziesz coś wiedzieć to daj zanć.
Pozdrowienia
Pozdrowienia
-
Gość
odeslij do avt
DOBRA RADA odesalij do avt ja tak zrobilem wrucili mi kase
tam sa bledy na plytce przez co spalilem procek i mnustwo bledow w programie wrucili rez kase za procek hi.
pikczu@poczta.fm
tam sa bledy na plytce przez co spalilem procek i mnustwo bledow w programie wrucili rez kase za procek hi.
pikczu@poczta.fm
ten program jest nie dokończony gdyż redaktor Raabe zmarł i program został nie dokończony
próbowałem go dokończyć - przynajmniej jest skompilowany i robi podstawowe czynności jedynie nie ma dopisanego programu wysyłania wiadomości przez telefon jarecki16@xl.wp.pl
próbowałem go dokończyć - przynajmniej jest skompilowany i robi podstawowe czynności jedynie nie ma dopisanego programu wysyłania wiadomości przez telefon jarecki16@xl.wp.pl