Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPrzywileje studenckie - socjalne
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Jak to jest z tymi przywilejami. Czy studenci mają jeszcze jakieś profity wynikające ze statusu studenckiego? Jakieś zniżki, rabaty itd?
Re: Przywileje studenckie - socjalne
Póki co jest zniżka -51% na komunikację miejską i czasem zniżki w jakiś barach, czy pizzeriach.
Dodam kilka od siebie:
- darmowe ubezpieczenie zdrowotne;
- tańsze wejścia do kona, teatru, aquaparków, basenów itd;
- tańsze kredyty studenckie;
- tańsze konta bankowe;
Zobacz na ten link.
- darmowe ubezpieczenie zdrowotne;
- tańsze wejścia do kona, teatru, aquaparków, basenów itd;
- tańsze kredyty studenckie;
- tańsze konta bankowe;
Zobacz na ten link.
-
- -
Ostatnio zmieniony 5 lip 2022, o 09:52 przez Pułkownik40, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba komunikacja to najlepszy atut z posiadania legitymacji studenckiej ja z warszawy do krakowa inter city jechałam kiedys za 25 zł a do Kato za 30 zł. Więc to jest ogromny przywilej
- elektronikacash
- -
- Kontaktowanie:
Wydaje mi sie, ze to juz zalezy od danej uczelni oraz od miasta, w ktorym mieszkasz.
nie - zniżki na transport publiczny są ustawowe.
Do profitów można dołożyć:
- mail studencki - otwiera to drogę do różnych sampli elektronicznych, szkoleń itp
- na PP jest dostęp do darmowych oprogramowań/systemów Microsoftu na czas studiów
- wiele innych firm daje wersje studenckie swoich softów (autodesk itp)
- mail studencki - otwiera to drogę do różnych sampli elektronicznych, szkoleń itp
- na PP jest dostęp do darmowych oprogramowań/systemów Microsoftu na czas studiów
- wiele innych firm daje wersje studenckie swoich softów (autodesk itp)