Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Hej, co myślicie o panoramie 360 stopni jako reklamie firmy?

Husajnq
-
-
Hej, co myślicie o panoramie 360 stopni jako reklamie firmy?

Postautor: Husajnq » 18 lut 2013, o 14:44

Hej, co myślicie o panoramie 360 stopni jako reklamie firmy? Jestem początkującym przedsiębiorcą i zastanawiam się czy taka forma reklamy byłaby skuteczna... Jak uważacie? Link ocenzurowano Mniej więcej myślę o czymś takim. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Edit:
Matrix (poniżej) ma trochę racji. Sam się zastanawiałem nad tym, ale nie doszukałem się powiązań portalu z userem, niemniej dla spokoju link został usunięty. Chodziło jednak o wizualizację jakiegoś miejsca (placu miasta, wnętrza samochodu) z możliwością obracania się (widoku) o 360° i ew. klikania w jakieś miejsca. Dyskusję może na razie pozostawmy, skoro hyde-park a są wśród nas i przedsiębiorcy.
Pajączek.

matrix
-
-
Kontaktowanie:

Re: Hej, co myślicie o panoramie 360 stopni jako reklamie fi

Postautor: matrix » 18 lut 2013, o 18:07

A ja bym temat wywalił bo skąd wiemy że to nie reklama?

Awatar użytkownika
brun
-
-

Postautor: brun » 18 lut 2013, o 20:21

To z Hyde Parku można wywalać? :)

matrix
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 18 lut 2013, o 21:34

To z Hyde Parku można wywalać? :)
Nie chodzi o to że mońza wywalać ale na zdrowy rozum, ktoś nowy wchodzi i od razu pyta o jakieś reklamy? Co innego gdyby to było pytanie zwykłe, z elektroniki, ale reklama zajeżdża mi autoreklamą.

Awatar użytkownika
rafal.220
-
-

Postautor: rafal.220 » 18 lut 2013, o 22:22

brun napisał(a):
To z Hyde Parku można wywalać?

Nie chodzi o to że mońza wywalać ale na zdrowy rozum, ktoś nowy wchodzi i od razu pyta o jakieś reklamy? Co innego gdyby to było pytanie zwykłe, z elektroniki, ale reklama zajeżdża mi autoreklamą.
No wiesz nie chcę się Ciebie czepiać bo nie o to tu się rozchodzi...
Jest tak jak wspomniałeś. A więc jest to użytkownik nowy, który nie ma ogólnego rozeznania...

Pragnę poinformować iż tematyka Hyde Parku odnosi się do tej zacytowanej kwestii.
"29. Nie(elektroniczny) Hyde Park
Nie tylko elektroniką się żyje. Dla wytchnienia porozmawiajmy o wszystkim i o niczym "

Może użytkownik pomylił dział, co z resztą często się zdarza z formalnej niewiedzy.
PS tak czy inaczej bałagan został posprzątany i nie ma do czego wracać.. :D

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”