Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSamsung L700
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Darlington
- -
Witam.
Chcę kupić telefon Samsung L700.
Ma ktoś ten telefon? Jak on się spisuje? Proszę o opinie.
Chcę kupić telefon Samsung L700.
Ma ktoś ten telefon? Jak on się spisuje? Proszę o opinie.
http://telefon.gsm.pl/Samsung/L700/
Wystarczy poszukać. A to co podałem to tylko jeden w wielu wyników wyszukiwarki gdzie ludzie się wypowiadają na temat tego telefonu.
Wystarczy poszukać. A to co podałem to tylko jeden w wielu wyników wyszukiwarki gdzie ludzie się wypowiadają na temat tego telefonu.
- Darlington
- -
Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym linku co podałem są wypowiedzi posiadaczy tych telefonów i głownie moja wypowiedź miała na celu pokazanie tego co masz w zasięgu ręki bez zbędnego szukania i dopytywania, bo to już po prostu było. Po co klepać coś kolejny raz? Tym bardziej, że zapewne każda opinia będzie inna.
Poza tym jedni chwalą, drudzy mówią, że to nieporozumienie.. więc komu wierzyć? Najlepiej iść do salonu, wziąć do ręki, oglądnąć, zobaczyć co w menu, sprawdzić funkcjonalność i wszystko. Wcześniej czy później i tak się zepsuje - jak każdy ;)
Poza tym jedni chwalą, drudzy mówią, że to nieporozumienie.. więc komu wierzyć? Najlepiej iść do salonu, wziąć do ręki, oglądnąć, zobaczyć co w menu, sprawdzić funkcjonalność i wszystko. Wcześniej czy później i tak się zepsuje - jak każdy ;)
- Darlington
- -
Poczytaj tutaj:Bardzo słabo mi bateria trzyma, czy to prawda, że trzeba podłączyć telefon do "formowania baterii" na 12 godzin do ładowarki 4 razy żeby "uformować baterię" i będzie dłużej trzymała? I czy jak to zrobię dopiero po 4 tygodniach używania telefonu, to coś da?
http://www.fkn.pl/3,3085,faq.html
- Darlington
- -
Te baterie mają znikomy efekt pamięci a z tego co wiem nowsze już go w ogóle nie mają więc myślę, że problem tkwi w pojemności baterii - jest po prostu za mała a telefon jest pewnie często używany dzwonienie, odbieranie, pisanie SMS, MMS itp. + aplikacje i reszta bajerów a to wszystkich tych rzeczy potrzebny jest duży, jasny i prądożerny wyświetlacz.
Prosta rada - kupić baterię o większej pojemności.
Prosta rada - kupić baterię o większej pojemności.