kupilem wzmacniacz samochodowy 150(on tylu nie ma oczywiscie:P) watt miniaturke...jest wielkosci aparatu cyfrowego.
podlaczylem go do skuterowego akumulatora pod kable podpialem glosnik i dalem mu syglal wejsciowy. gralo. ale co sekunde byly regularn przegrwy w dzwieku. pauzy na sekunde co skunde. kolega (glosniko i wmacniaczomaniak) mowil ze mam za slaby akumulator w skuterze( 12v) i ze sie wzmacniacz (dusi) brakuje mu mocy...ze trzeba mi akumulatora chociaz od kaszla albo poloneza. to prawda?? co moge poradzic?? co jest nie tak.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięproblem. wzmacniacz+skuter+przerywa dzwiek
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
polecam ci taki oto wynalazekodpowiedz byla wyjatkowo pomocna...mam niebieskie katody i jestem z tego dumny...a duzo jezdze wiec chce audio... ale i tak doceniam ze wg sie wypowiedziales.
o i twoje zdjecie jest odrazu
ja bym na palaku laczacym obydwie polowki dal niebieskie diody led oraz male palki wystajce na 5cm od ucha i tam tez dal ledy ale Pomaranczowe i spiol je z migaczami - bajer nieziemski i dotego ladne migacze