podlaczylem go do skuterowego akumulatora pod kable podpialem glosnik i dalem mu syglal wejsciowy. gralo. ale co sekunde byly regularn przegrwy w dzwieku. pauzy na sekunde co skunde. kolega (glosniko i wmacniaczomaniak) mowil ze mam za slaby akumulator w skuterze( 12v) i ze sie wzmacniacz (dusi) brakuje mu mocy...ze trzeba mi akumulatora chociaz od kaszla albo poloneza. to prawda?? co moge poradzic?? co jest nie tak.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięproblem. wzmacniacz+skuter+przerywa dzwiek
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
podlaczylem go do skuterowego akumulatora pod kable podpialem glosnik i dalem mu syglal wejsciowy. gralo. ale co sekunde byly regularn przegrwy w dzwieku. pauzy na sekunde co skunde. kolega (glosniko i wmacniaczomaniak) mowil ze mam za slaby akumulator w skuterze( 12v) i ze sie wzmacniacz (dusi) brakuje mu mocy...ze trzeba mi akumulatora chociaz od kaszla albo poloneza. to prawda?? co moge poradzic?? co jest nie tak.
polecam ci taki oto wynalazekodpowiedz byla wyjatkowo pomocna...mam niebieskie katody i jestem z tego dumny...a duzo jezdze wiec chce audio...ale i tak doceniam ze wg sie wypowiedziales.
o i twoje zdjecie jest odrazu
ja bym na palaku laczacym obydwie polowki dal niebieskie diody led oraz male palki wystajce na 5cm od ucha i tam tez dal ledy ale Pomaranczowe i spiol je z migaczami - bajer nieziemski i dotego ladne migacze