Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięcar audio
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
-
- -
Poszukuje jakich kolwiek infrmacji na temat car audio oraz skrzyni bassowych poniewaz zamierzam zainwestowac w sprzet muzyczny do mojego auta. Mój e-mail pawel-ost33@wp.pl za wszelkie informacje z góry dziekuje. Pozdrawiam
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Pierwszy raz o takim czymś słyszę, ale nie będę się upierał.
Mój znajomy ma "piec" (duży wzmacniacz) pod tylnim siedzeniem.
Po prostu chodzi mi o to, że nie ma reguły. Montujesz tam gdzie będzie dobrze i wcale nie jest powiedziane, że tylko bagaznik, bo duży...
Owszem tuby basowe najlepiej do bagaznika, bo gdzie...
A może powiesz mi do czego Ci potrzebna informacja jakie to auto? Bo też chciałbym wiedzieć.
P.S. Nie odbieraj mnie negatywnie, po prostu napisz mi tak abym wiedział, że masz racje.
Mój znajomy ma "piec" (duży wzmacniacz) pod tylnim siedzeniem.
Po prostu chodzi mi o to, że nie ma reguły. Montujesz tam gdzie będzie dobrze i wcale nie jest powiedziane, że tylko bagaznik, bo duży...
Owszem tuby basowe najlepiej do bagaznika, bo gdzie...
A może powiesz mi do czego Ci potrzebna informacja jakie to auto? Bo też chciałbym wiedzieć.
P.S. Nie odbieraj mnie negatywnie, po prostu napisz mi tak abym wiedział, że masz racje.
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
ja nie odbieram Cię negatywnie informacja o aucie a dokładniej mówiąc o ilości drzwi i liczbie głośników zamontowanych w aucie oraz wolnych miejscach na głośniki(teraz pytanie jest dokładniejsze) jest także potrzebna z tego względu, że jeżeli użytkownik nie chce aby instalacja rzucała się w oczy to nowe głośniki montuje się w fabrycznie przygotowanych miejscach czy teraz już wiesz po co była mi ta informacja??
pozdrawiam
pozdrawiam
Hm... może to i dobre podjeście... ale i tak nie wiemy o co tak do końca chodzi autorowi posta, bo napisał zbyt ogólnie.ja nie odbieram Cię negatywnie informacja o aucie a dokładniej mówiąc o ilości drzwi i liczbie głośników zamontowanych w aucie oraz wolnych miejscach na głośniki(teraz pytanie jest dokładniejsze) jest także potrzebna z tego względu, że jeżeli użytkownik nie chce aby instalacja rzucała się w oczy to nowe głośniki montuje się w fabrycznie przygotowanych miejscach czy teraz już wiesz po co była mi ta informacja??
pozdrawiam
Głośniki można montowac i w drzwiach i na pólce z tyłu i z przodu na desce (po bokach, wysokotonowe) itp. możliwości jest wiele i nie chodzi tutaj do końca o to jakie auto się ma... Tylko co się chce w nim zamontować.
Co mam rozumieć pod hasłem: " ... że jeżeli użytkownik nie chce aby instalacja rzucała się w oczy to nowe głośniki montuje się w..."
Chodzi Ci o złodzieji czy o estetykę? Bo jeśli chodzi o estetykę, to chyba kwestia gustu...[/b]
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
raczej o złodzieji bo wpakować sporo kasy w dobry sprzęt audio a za kilka dni mieć powybijane szyby i brak sprzętu w aucie?? tego chyba każdy chce uniknąć
pozdrawiam
[ Dodano: 12-07-2006, 12:56 ]
a ztego co widzę to autor tylko napisał post i czeka na wiadomości wysłane na maila a wydaje mi się, że jeżeli rozmawiamy na jakiś temat to wszystko powinno pisać się na forum a poźniej po zakończeniu tematu ktoś inny będzie mógł z tego skorzystać i nie będzie dublował topicu mam rację czy nie?
pozdrawiam
[ Dodano: 12-07-2006, 12:56 ]
a ztego co widzę to autor tylko napisał post i czeka na wiadomości wysłane na maila a wydaje mi się, że jeżeli rozmawiamy na jakiś temat to wszystko powinno pisać się na forum a poźniej po zakończeniu tematu ktoś inny będzie mógł z tego skorzystać i nie będzie dublował topicu mam rację czy nie?
Gdyby wszyscy mieli bać się złodzieji to dla kogo by robiono takie sprzęty - złodzieje byli i zawsze będą - trzeba się dobrze zabezpieczać.
Choć fakt... nasz naród to złodziejski naród (przykre ale prawdziwe)
P.S. Nie piszę o wszytskich oczwyiście.
Oczywiscie masz rację
Choć fakt... nasz naród to złodziejski naród (przykre ale prawdziwe)
P.S. Nie piszę o wszytskich oczwyiście.
Może po prostu autor nie miał jeszcze czasu zaglądnąc na forum - zazwyczaj tak jest.a ztego co widzę to autor tylko napisał post i czeka na wiadomości wysłane na maila a wydaje mi się, że jeżeli rozmawiamy na jakiś temat to wszystko powinno pisać się na forum a poźniej po zakończeniu tematu ktoś inny będzie mógł z tego skorzystać i nie będzie dublował topicu mam rację czy nie?
Oczywiscie masz rację
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
no to jak znajdzie już czas żeby tu zerknąć to ja polecam ten link może to pomoże się zdecydować co i jak zrobić a po namyśle można odstawić taki "mix" że wszystkim oczy na wierzch wyjdą
pozdrawiam
pozdrawiam