Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięplama kineskopu w samsungu 100Hz
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Witam wszystkich bardzo goraco, mam powazny problem. W listopadzie kupilem tv samsung CW29 M026, od samego poczatku tuz po nagrzaniu telewizora w 1/4 kineskopu ujawnia sie zielono-zolta plama. wezwalem serwisanta ktory stwierdzil ze te tel. tak maja i nie podlega naprawie. Co mam z tym zrobic? prosze o pomoc
Proszę nie ustawiać ważności tematu, tego używamy tylko w dziale "Giełda". Dziękuję End
Proszę nie ustawiać ważności tematu, tego używamy tylko w dziale "Giełda". Dziękuję End
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
- Kontaktowanie:
Re: plama kineskopu w samsungu 100Hz
Stad wnioskowalem, ze wada byla od poczatkuod samego poczatku tuz po nagrzaniu telewizora w 1/4 kineskopu ujawnia sie zielono-zolta plama
Gdyby kupic w normalnym sklepie, to z wymiana nie powinno byc problemu - gwarancji udziele producent a nie sprzedawca. ale w media to kto wie na jakich zasadach oni dostaja sprzet... no nie wiem, czy w tym kraju za skore tak latwo im zajdziesz... no, chyba ze jestes lokalnym bossem mafii