Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Mozilla Thunderbird... co jej jest??

Czajnik
-
-
Kontaktowanie:
Mozilla Thunderbird... co jej jest??

Postautor: Czajnik » 16 gru 2005, o 07:00

Mam dziwny problem... już drubi raz mi się to zdarzyło. Thunderbird śmiga pięknie do czasu. W poewnym momencie coś jej odbija i zaczyna chodzić jakby niemogła... pokazuje jakieś pierdoły jeśli chodzi o ilość poczty... przerabia jkaieś pliki nie wiem po co zeby sie uruchomić... nie reaguje na polecanie move to... i delete... wogóle tragedia. U kumpla stalo sie tak jak dostał wiadomość z plikiem w którym zmieniono nazwe z *.exe na *.jpg bo plik nie przechodził antywira. U mnei ni stąd ni zowąt sie to podziało aczkolwiek zawsze po odebraniu jkaiegoś maial z załącznikiem... nie weim jakim bo przychodzi mi tego sporo. Znalazłem na to sposób ale polegający na reinstall. Potem w nowo stworzonym koncie zastępuje pliki które skopiowałem ze starego profilu... ale tylko te które sie stworzyły przy stworzeniu nowego profilu.. reszty nie kopuje bo nie weim co w nich jest... tai zabieg pomaga ale ni ezawsze.. czasem dopiero po 2... 3... przeinstalowaniu :/ pomóżcie bo to męczące jest..

[ Dodano: 16-12-2005, 07:17 ]
A no i zapomniałęm dodać że wszystkie problemy dotyczą folderu Inbox... w innych jest OK

awatar100
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: awatar100 » 16 gru 2005, o 07:58

:)( wgraj od nowa soft// skontakuj sie z tworcami programu :) moze maja jakies fotum albo cus

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”