potrzebuje schemat(lub caly opis) urzadzenia , ktore bede mogl podlaczyc do sieci lokalnej i np poprzez TCP/ip bede mogl sterowac urzadzeniami podlaczonymi do mojego ukladziku.......wiem ze sa takowe urzadzenia tylko nigdy nie napotkalem go jeszcze.....
prosze o pomoc bo jest to dla mnie baardzo pilne..... lub jesli macie namiary na podobne w dzialaniu urzadzenie to tez poprosze......
baaardzo dziekuje....
daniel sokol
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięsterowanie urzadzeniem poprzez TCP/IP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
WizNet nawet maja starter-kit do twojego projktu (starowanie zalacz/wylacz) przez strone www. Niestety starter-kit nie jest tani.
Na zbudowanie czegos dzialajacego potrzeba pare tygodni bo dokumentacja jest bardzo skromna i pare problemow trzeba rozwiazac "na wyczucie" ale dziala bez problemow.
Kupisz to w Gammie w Warszawie - oficjalny dystrybutor.
Na zbudowanie czegos dzialajacego potrzeba pare tygodni bo dokumentacja jest bardzo skromna i pare problemow trzeba rozwiazac "na wyczucie" ale dziala bez problemow.
Kupisz to w Gammie w Warszawie - oficjalny dystrybutor.