Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKamera internetowa ---> połonczenie radiowe --->obraz
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Może ktos wie jak sygnał z kamery internetowej {zamieszczonej na zdalnie sterowanym pojeździe} przesłać przez radio {możliwie największy zasięg} do przenosnogo telewizora.
kamera internetowa >> komputer >> karta graficzna z TV outem >> nadajnik TV tzw wideo sender Odbiornik >Tv wszysko do kupienia na allegro.
Ostatnio zmieniony 4 mar 2005, o 17:02 przez awatar100, łącznie zmieniany 1 raz.
da sie zrobic ale zasieg bedzie niewielki no i kazdy kto wlaczy TV i zacznie szukac nowego programu wpadnie na twoj i co wtedy ?? polacza sie to tak jak wideo do TV przewodam i euro albo chinczMoże da śę nadajnik TV tzw wideo sender Odbiornik zrobić samego .
p.s Da się do kupić samego ??? Jak to wszystko połonczyć ???
awator100 napisał :
cos mi sie zdaje ze nie bylo przedtem tego zdania o modelu samochodu ! albo mam aldshajmera
Raczej masz ajchajmera bo napisałem to w pierwszym poście {zamieszczonej na zdalnie sterowanym pojeździe} a chyba nierobiłbym zdalnego sterowania do poltka ani do ciongnika.
[ Dodano: 12-03-2005, 22:51 ]
Ale do żeczy potrzeba mi coś w rodzaju konwertera z USB na VHS co przesyłało by sygnał do wideo sendera i nadawała na 2 - 3 km.
p.s Dostępne zasilania to 12v.
[ Dodano: 17-03-2005, 22:19 ]
Wszelkie wskazówki mile widziane.Jestem[shadow=green][/shadow]zielony !!!
cos mi sie zdaje ze nie bylo przedtem tego zdania o modelu samochodu ! albo mam aldshajmera
Raczej masz ajchajmera bo napisałem to w pierwszym poście {zamieszczonej na zdalnie sterowanym pojeździe} a chyba nierobiłbym zdalnego sterowania do poltka ani do ciongnika.
[ Dodano: 12-03-2005, 22:51 ]
Ale do żeczy potrzeba mi coś w rodzaju konwertera z USB na VHS co przesyłało by sygnał do wideo sendera i nadawała na 2 - 3 km.
p.s Dostępne zasilania to 12v.
[ Dodano: 17-03-2005, 22:19 ]
Wszelkie wskazówki mile widziane.Jestem[shadow=green][/shadow]zielony !!!
Jestemzielony
W żeczy samej, poltek na ciongniku - super, kompletny ajchajmer