Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

forum muli niemiłosiernie!

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:
forum muli niemiłosiernie!

Postautor: radzio » 15 lut 2005, o 13:31

Od kilku dni forum muli strasznie! Jest gorzej niż na XYZ! Na załadowanie strony czekałem dzisiaj po kilkanaście minut! Co się dzieje??
oto przykładowe komunikaty :

Kod: Zaznacz cały

503 Service Unavailable Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress.

Kod: Zaznacz cały

Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /includes/functions.php on line 2078 Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/:/usr/pear') in /includes/functions.php on line 2078 phpBB by Przemo : Could not connect to the database

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 16 lut 2005, o 23:22

:) Ja tez zauwarzylem ze slabo chodzi ale z tego co widze to jest uzaleznione liczba gosci bo im wiecej tym wolniej z tym ze mnie denerwuje ze musze czekac 10 - 15 sec (bo tyle sie w tedy laduje strona a jak jest normalnie to wchodzi odrazu) :wink:
:D

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 17 lut 2005, o 17:01

:) Ja tez zauwarzylem ze slabo chodzi ale z tego co widze to jest uzaleznione liczba gosci bo im wiecej tym wolniej z tym ze mnie denerwuje ze musze czekac 10 - 15 sec (bo tyle sie w tedy laduje strona a jak jest normalnie to wchodzi odrazu) :wink:
:D
Muli... chyba mulenie sie nie widzieliscie... przed chwila chcialem cos sprawdzic na stronach M$hita... strona potrafila sie ladowac kilkanascie MINUT !!!! Przesadzaja ze skryptami i bajerami graficznymi, a inna sprawa ze to zje... firma :twisted:

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 17 lut 2005, o 17:52

Czy widać jakąś poprawę?
Bo mi też muliło ale teraz już co raz lepiej. :wink:

radzio
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 17 lut 2005, o 18:01

No teraz jest dobrze, ale to może zależeć od pory dnia. Forum nie znajduje się chyba na dedykowanym serwerze, więc winę może ponosić inny serwis umieszczony na tej samej maszynie, który zbytnio ją przeciąża.

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 18 lut 2005, o 15:37

Warning: message_die(./language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /includes/functions.php on line 2078

Warning: message_die(): Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/:/usr/pear') in /includes/functions.php on line 2078
phpBB by Przemo :

Could not connect to the database
:( to dzis dostalem jak sie chcialem polaczyc z forum :roll:
Nie można się połączyć z bazą
a to po wejsciu na www.ep.com.pl :sleep:

Wróć do „Uwagi o naszym Forum i stronie EP”