Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProgat - kto kolwiek ma ktokolwiek wie...
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Koledzy nareszcie doczekałem sie pierwszego kontaktu z mikrokomputerem(dokładniej C51-At89C2051) nareszcie zauwazyłem ze potrafie coś zrobic, mianowicie po zmienie systemu na win89 zadziałał mi programtor(teraz juz wiem ze tylko na nim działają) odczytałem 2kb danych!!! dobrze teraz na poważnie koledzy potrzebuję programu Progat do programtora który można znaleść na elektroda.pl. mam wersję demo ściagnieta z oficjalnej strony www.pe.com.pl natomaist wiem ze juz te pismo nie istnieje i nie mam jak zamówić tego programu. Czy jest ktoś na tym forum kto ma ten ptrogram? bardzo mi na nim zalezy a nie mam pojecia skąd mam go wziąść już obojętnie czy wersję na windowsa czy na dosa, najlepiej dwie. Prosze o pomoc!!(na marginesie to program do obsługi programtora Atmeli rodziny C51 i procka At89C52)