Że co ? pierwsza lepsza gierka bije parametrami ten program, a ty nazywasz to kombajnem ?rafal.220 napisał(a):
A po co ci więcej do wgrania pliku xeh. ?? (autor chce sobie skompilować program, a ty chcesz mu skomplikować życie. Tylko po co ?. )
No właśnie w tym rzecz... że to Ty sugerujesz kombajn tylko po to by wgrać hex'a. Jakbyś zamiast odpisywać pomyślał o co mi chodziło z tym Konfucjuszem, albo sięgnął do źródeł to może byś się domyślił.
Daj spokój, na Windows 95, to już raczej zdecydowana większość nie pracuje..
a to dlatego że dzieli ci się to przez dwa i przy bodajże 15 -sto bitowym liczniku wyjdzie ci 1Hz (wcale nie rozchodzi się tu o dokładność, a wymierność matematyczną)Wyobraź sobie, że wiem... choć wyjątkowo chętnie wysłucham Twojej teorii.
A co jeśli masz możliwość symulacji wirtualnej, jak również rzeczywistej ?? (doczytaj jeszcze)Tak... i oprogramowanie załatwi za Ciebie interfejs we/wy... oj rafał rafał... nie myl
symulacji z obserwacją.
Ale nie ma nic tu strasznego. (są nawet gotowe drivery scalone, że po prostu podpinasz i jest, tak jak w przypadku CEMOS)Najpierw chcę zrobić jak najprościej,a potem może,podkreślam może ,pobawię się mikroprocesorami,ale odstrasza mnie to,że na wyjściu mikrokontrolera nie będzie te 12 V i muszę coś dopinać aby było.