Do pajaczek
	Masz rację mniej więcej o to mi chodzi. A co do ortografii  to niestety ale jest to moja nieuleczalna choroba 	i proszę to zaakceptować albo tylko przyjąć do wiadomości.
Do AceK
	Jest mi głupio z tak banalnego błędu i nie wiem jak do tego mogło dojść. 
	Chodzi mi o uzupełnienie bazy μC obsługiwanych przez Bascoma. 
I jeszcze jedno pytanie.
Która z tych płytek daje największe możliwości korzystania z największej liczby μC?
link 1
link 2
link 3
Edit: linki poprawiłem (na forum nie używamy tagów html, tylko tzw BBCode - odpowiednie przyciski masz nad polem edycji posta).
A co do ortografii, sugeruję zainstalować lub włączyć słownik w przeglądarce. Choć w tym przypadku akurat słownik by nie wiele dał bo obie formy są poprawne, a mają jedynie różne znaczenie.
Pajączek.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCo jest nie tak w ustawieniach mojego Bascoma AVR
Moderatorzy:Jacek Bogusz, procesorowiec, r-mik, Moderatorzy
Re: Co jest nie tak w ustawieniach mojego Bascoma AVR
 Juz masz AVT 3500 wiec inna Ci raczej nie jest potrzebna do nauki. Jesli bys chcial programowac inne procki to mozesz to robic na plytce docelowej w ktorej one beda pracowac. Jesli chcesz tylko testowac to moja rada jest
 Juz masz AVT 3500 wiec inna Ci raczej nie jest potrzebna do nauki. Jesli bys chcial programowac inne procki to mozesz to robic na plytce docelowej w ktorej one beda pracowac. Jesli chcesz tylko testowac to moja rada jest  breadboard
 breadboard  Jesli chodzi o najwieksza liczbe prockow to polecam Atmel Studio. Wiem ze on nie obsluguje Bascom. Ale obsluguje asembler oraz C. W poprzednim poscie masz linka do kursu w C. Jak juz troche programowales to po przerobieniu tego kursu bedziesz znal podstawy C a dzieki temu latwo zmienial rodziny prockow
 Jesli chodzi o najwieksza liczbe prockow to polecam Atmel Studio. Wiem ze on nie obsluguje Bascom. Ale obsluguje asembler oraz C. W poprzednim poscie masz linka do kursu w C. Jak juz troche programowales to po przerobieniu tego kursu bedziesz znal podstawy C a dzieki temu latwo zmienial rodziny prockow Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość