Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

zmiana z hex na asm lub c???

a_antoniak
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: a_antoniak » 11 sty 2006, o 14:02

areczkas - to o co Ci w koncu chodzi? Zrodla do transkodera masz na stronie BTC. Jesli chodzi o publikowanie zrodel w ogole - jw. Jesli chodzi o omawianie waznych z edukacujnego punktu widzenia fragmentow w EP to wiekszosc ludzi przeciez tak robi.
Jeśli kolega ponadto nie czytał artukułu i nie bardzo wie o czym rozmawiamy, więc po co zabierać głos w dyskusji?
O kim piszesz?

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: areczkas » 11 sty 2006, o 14:24

pisałem o gavi:)

Prblem dotyczył jednego kitu i nie dorabiam do tego większej ideologi- czasem po prostu EP ma według mnie poślizgi , a te zdarzają się każdym- ten się nie myli kto nic nie robi.
Najważniejsze aby dyskutować, gdyż krytyka pozwala mieć baczenie na błędy które na przyszłość nie będzie trzeba powtarzać ( krytyka konstruktywna ) - a ja biedny zostałem zbesztany, bo pozwoliłem sobie na herezje wobec EP :mrgreen: już to przerabiałem i znam opinie kolegów- nic się nie nauczyłem i dalej dyskutuję:) pozdrawiam

gavi
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: gavi » 11 sty 2006, o 15:18

... krytyka pozwala mieć baczenie na błędy które na przyszłość nie będzie trzeba powtarzać ...
Z założenia słuszne, szkoda tylko ,że ma działać w jedną stronę.

Awatar użytkownika
areczkas
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: areczkas » 11 sty 2006, o 15:37

pismo jest dla czytelników a nie czytelnicy dla pisma
:564:

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”