Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
chciałbym was tylko wyprowadzi z błedu- pytanie powinno raczej o rozmiar rastrowy o nie o rozdzielczość
- tak mnie nauczyli na grafice
. Rozdzielczość to np 200dpi
ale w powyzszym kontekscie, jako rozdzielczosc wyswietlana przez monitor, jest rowniez poprawnie uzyte... niezaleznie od tego czego Cie na tej grafice uczyli.rozdzielczość ż V, DCMs. ~ści, blm
«zdolność do wyraźnego przedstawiania drobnych szczegółów; wielkość określająca tę zdolność»
Rozdzielczość obrazu, przyrządu optycznego.
Rozdzielczość materiałów światłoczułych
O Boże! Czy gorno pedagogiczne w Twojej szkole, nie wie, że was zabija?W szkolnej pracowni wszystkie kompy mają jak jeden mąż rozdzielczość 640x480 i odświeżanie 50 Hz. Po 20 minutach nie wytrzymuję, chociaż okularów nie mam(wzrok jak żyleta, dosłownie)
Pierwsze co, to odkładałbym na monitor...pracuję na nim z rozdzielczością 800 * 600...
a moze dyrek ma racje ?To fakt, grono pedagogiczne a zwłaszcza dyrektorka chce nas wszystkich, a szczególnie mnie, zabić, ponieważ moja klasa jest uważana za klasę dresów i gó*****y i na wymianę tego nie ma co liczyć, pomimo moich licznych interwencji razem z trzema stronami tego, co może nam się stać pracując przy takim złomie(z atakami wymiotów włącznie). A ja muszę poświęcać swój wzrok i reanimować powstałe tam trupy! Bo oczywiście Futrzaczek2 to jedyny informatyk w tej z******j szkole
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości