W EP 2/2001 opublikowano schemat regulatora temperatury na 89c2051 (Projekty czytelników 082).
Pilnie potrzebuje informacji na temat kodu zródłowego tego regulatora lub kontaktu z autorem tego artykułu - Dulewicz Mariusz.
Wszelkie informacje prosze kierować na email: galamax@poczta.onet.pl
Dziękuje!!
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzukam kodu źródłowego do Projektu Czytelnika nr 082
Moderatorzy:Jacek Bogusz, procesorowiec, robertw, tomasz_jablonski, r-mik, Moderatorzy
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, o 13:45 przez Maxym, łącznie zmieniany 1 raz.
ten sam problem
Również poszukuję wsadu do procka z tego projektu i niestety nie otrzymałem żadnych wskazówek.Czy ktos posiada programik do projektu czytelników 082 i może go użyczyć?
Haaaloooo!
Czy ktoś łasakwy podaruje mi programik do projektu 082 - tj Mikroprocesorowy regulator temperatury z czujnikiem Pt100 z EP2/2001?
Proszę!
Haaaloooo!
Czy ktoś łasakwy podaruje mi programik do projektu 082 - tj Mikroprocesorowy regulator temperatury z czujnikiem Pt100 z EP2/2001?
Proszę!