Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięLipcowe prenumeraty już do Was doszły?
Moderator:Jacek Bogusz
Na kioskowych półkach EP kusi mnie już od ponad tygodnia, a mojej prenumeraty ciągle nie ma. Zanim pofatyguję się do Naczelnika UP Szczecin 5, chcę się tylko upewnić - Lipcowe EP w prenumeracie już do Was doszły?
PozdrA
PozdrA
Re: Lipcowe prenumeraty już do Was doszły?
Zdaje się że w piątek nie pamiętam dokładnie, ale tak. Stempel wysyłki z 6.07.12
Dotarła na początku lipca coś około 4-5. Pewnie leży na poczcie.
UP Szczecin 5 okazał się Bogu ducha winny, bo prenumerata poszła via InPost (i do dziś nie dotarła). Za to sympatyczna pani z działu prenumeraty EP wysłała mi drugi egzemplarz Pocztą`Polską i dziś mam go w końcu w ręku.
PozdrA
PozdrA
Zapewne egzemplarz wysłany inpostem wróci za miesiąc do nadawcy z adnotacją "podany adres nie istneje". Przerabiałem to kiedyś.
To ja się spytam czy sierpniowe prenumeraty już przyszły, łącznie z EP+? Czekam, czekam i nic, tymczasem w sklepach już dawno jest...
Sierpniową dostałem jakoś w połowie ubiegłego tygodnia, ale bez EP+. Może te z EP+ wysyłają odrębnie?
Ja dostałem chyba w czwartek, o ile mnie pamięć nie myli. (ale bez plusa).
Z naklejki - wysłana 7-08-12.
Z naklejki - wysłana 7-08-12.
Dzisiaj przyszła zwykła gazeta i EP+ w jednej paczce. Ostatnio było na początku miesiąca.
Dzisiaj dostałem sierpniową prenumeratę Pocztą.