Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięinnowacyjny projekt - konkurs
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
hej, jeśli ktoś z was ma w głowie pomysł na jakiś innowacyjny pomysł/wynalazek to niech weźmie udział w konkursie Forda na sich Fb: http://www.facebook.com/Ford.Polska?sk=app_4949752878 a wygra dofinansowanie. Jak podacie w tym wątku potem linki do swoich propozycji to chętnie kliknę: "Lubię to"
Ten konkurs wymyślił jakiś marketingowiec od siedmiu boleści.
Zapoznałem się z tym regulaminem i w zasadzie nie chodzi o to, żeby wspierać jakiekolwiek innowacje, ale żeby każdy zapoznał się z "super" bajerami w tym aucie.
CAŁY TEN KONKURS TO JEDNO WIELKIE G....
Ale jeżeli ktoś chce to jak najbardziej, startujcie.
Od takiej firmy jak Ford oczekiwałbym realnego wsparcia dla projektów innowacyjnych.
Chyba jest tutaj dobre miejsce i czas, żeby firma Ford pochwaliła się współpracą z polskimi uczelniami lub ośrodkami badawczymi. To się nazywa prawdziwe wsparcie innowacji, a nie jakiś tam głupkowaty konkurs, gdzie tak naprawdę chodzi o to żeby ludzi zaciągnąć do firmowych salonów.
Ale się rozgrzałem... Nie lubię cwaniaczków.
Zapoznałem się z tym regulaminem i w zasadzie nie chodzi o to, żeby wspierać jakiekolwiek innowacje, ale żeby każdy zapoznał się z "super" bajerami w tym aucie.
CAŁY TEN KONKURS TO JEDNO WIELKIE G....
Ale jeżeli ktoś chce to jak najbardziej, startujcie.
Od takiej firmy jak Ford oczekiwałbym realnego wsparcia dla projektów innowacyjnych.
Chyba jest tutaj dobre miejsce i czas, żeby firma Ford pochwaliła się współpracą z polskimi uczelniami lub ośrodkami badawczymi. To się nazywa prawdziwe wsparcie innowacji, a nie jakiś tam głupkowaty konkurs, gdzie tak naprawdę chodzi o to żeby ludzi zaciągnąć do firmowych salonów.
Ale się rozgrzałem... Nie lubię cwaniaczków.