Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięradmor amplituner FM5412 stereo
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
witam jestem od niedawna posiadaczem takowego sprzecicha. i zarz jak go chcialem odpalic pojawil sie problem.... dzwiek w glosniku/glosnikach slychac na ok 1 sek po czym zanika.... wlaczeni i wylaczeni blosnika A i B powoduje iz dzwiek zas jest na ok 1 sek i znika.... czy ktos wie moze mial cos takiego w takowym sprzeie i moze mi pomodz uratowac radmorka bede naprawde wdziueczny. mialem juz kiedys takiego samego lesz spalony:( a tego moze da sie uratowac licze na pomoc z gory dziekuje.
dla goroli z waw moze byc problem bo cza by czysta polszczyzna pisac.... pomiarow czego ? moze bede mogl udzielic takich info gdy ktos powie co mam sprawdzic.... P.S. nastepnym razem postaram sie pisac czysta polszczyzna ale praca czasem meczy czlowieka wiec prosze o wybaczenie o rodacy...
Rodacy stwierdzają, że jeżeli dalej będzie brnięcie w tą formę "gwary", to temat odejdzie w niebyt... czytaj zostanie usunięty. Choć śladową poprawność należy zachować.
Bynajmniej nie warszawiak, Pajączek.
Rodacy stwierdzają, że jeżeli dalej będzie brnięcie w tą formę "gwary", to temat odejdzie w niebyt... czytaj zostanie usunięty. Choć śladową poprawność należy zachować.
Bynajmniej nie warszawiak, Pajączek.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, o 20:56 przez pucek1987, łącznie zmieniany 1 raz.