Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Praca dla Pomocnika Technika Elektronika

kasiacieslik
-
-
Praca dla Pomocnika Technika Elektronika

Postautor: kasiacieslik » 26 sie 2010, o 07:48

Doradztwo Personalne PracaInfo poszukuje osób na stanowisko: Pomocnik Technika Elektronika

Miejsce pracy: Janki koło Warszawy

Osoby zatrudnione na wymienionym stanowisku będą odpowiedzialne za pomoc w naprawie telefonów komórkowych i płyt głównych laptopów

Wymagania:
Wykształcenie techniczne (elektronik; elektryk) lub student (zaoczne)
Mile widziane doświadczenie zawodowe

Oferujemy:
Umowę o pracę
Pracę w dużej renomowanej firmie
Miłą atmosferę

Praca jest 3-zmianowa 6.00-14.00; 14.00-22.00; 22.00-6.00 (nie ma możliwości pracy na jedną zmianę)

Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesłanie swojego CV na adres: ms@pracainfo.com.pl wpisując w tytule maila: PTE/PracaInfo

Awatar użytkownika
Statyk
-
-

Postautor: Statyk » 26 sie 2010, o 17:30

Dobre. Student lub technik elektronik w roli pomocnika technika. Osoby będą odpowiedzialne za pomoc w naprawie płyt laptopów i telefonów komórkowych...

Myślę że osobie demontującej obudowę telefonu albo laptopa nie potrzeba wykształcenia, lecz odrobiny sprytu i wyobraźni. Widziałem już ogłoszenie w którym od sprzątaczki do hipermarketu pracodawca wymagał dyspozycyjności, własnego samochodu i znajomości języka angielskiego. Umowa o pracę w dużej renomowanej firmie opiewa z reguły na najniższe wynagrodzenie - celem minimalizacji kosztów ubezpieczenia. Wszystkim potencjalnym pracownikom (naszej elektronicznej braci) zalecam więc dokładne zapoznanie się z ofertą. Pracodawca w swojej ofercie nie wspomniał o wynagrodzeniu ani o możliwościach awansu.

Swoją drogą - niezły serwis. Naprawa laptopa w godzinach od 22:00 do 6:00. :)

Awatar użytkownika
Darlington
-
-

Postautor: Darlington » 27 sie 2010, o 10:12

Swoją drogą - niezły serwis. Naprawa laptopa w godzinach od 22:00 do 6:00. :)
Może mają dużo napraw i nie wyrabiają się :)
Ja bym się zgłosił gdyby nie to, że zostały mi jeszcze 3 lata studiów dziennych no i do Wawy też mam przeszło 200km :)
Umowa o pracę w dużej renomowanej firmie opiewa z reguły na najniższe wynagrodzenie - celem minimalizacji kosztów ubezpieczenia. Wszystkim potencjalnym pracownikom (naszej elektronicznej braci) zalecam więc dokładne zapoznanie się z ofertą. Pracodawca w swojej ofercie nie wspomniał o wynagrodzeniu ani o możliwościach awansu.
Oj tam, zobacz, że nie wymagają doświadczenia (znaczy jest mile widziane, ale nie wymagane), a to doświadczenie trzeba gdzieś zdobyć - wg mnie to dobre miejsce na pierwszą pracę i zdobycie doświadczenia, na zarabianie kokosów jeszcze przyjdzie czas. :)

// kurde, czemu nie scala postów?? a na dodatek nie da się usunąć swojego posta :631:

Edit by Pajączek: Scalenie.
Kurcze, faktycznie z poziomu usera nie można usunąć, a już chciałem opieprzać :619:
Ostatnio zmieniony 27 sie 2010, o 12:11 przez Darlington, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”