Doradztwo Personalne PracaInfo poszukuje osób na stanowisko: Pomocnik Technika Elektronika
Miejsce pracy: Janki koło Warszawy
Osoby zatrudnione na wymienionym stanowisku będą odpowiedzialne za pomoc w naprawie telefonów komórkowych i płyt głównych laptopów
Wymagania:
Wykształcenie techniczne (elektronik; elektryk) lub student (zaoczne)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Oferujemy:
Umowę o pracę
Pracę w dużej renomowanej firmie
Miłą atmosferę
Praca jest 3-zmianowa 6.00-14.00; 14.00-22.00; 22.00-6.00 (nie ma możliwości pracy na jedną zmianę)
Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesłanie swojego CV na adres: ms@pracainfo.com.pl wpisując w tytule maila: PTE/PracaInfo

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPraca dla Pomocnika Technika Elektronika
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
Dobre. Student lub technik elektronik w roli pomocnika technika. Osoby będą odpowiedzialne za pomoc w naprawie płyt laptopów i telefonów komórkowych...
Myślę że osobie demontującej obudowę telefonu albo laptopa nie potrzeba wykształcenia, lecz odrobiny sprytu i wyobraźni. Widziałem już ogłoszenie w którym od sprzątaczki do hipermarketu pracodawca wymagał dyspozycyjności, własnego samochodu i znajomości języka angielskiego. Umowa o pracę w dużej renomowanej firmie opiewa z reguły na najniższe wynagrodzenie - celem minimalizacji kosztów ubezpieczenia. Wszystkim potencjalnym pracownikom (naszej elektronicznej braci) zalecam więc dokładne zapoznanie się z ofertą. Pracodawca w swojej ofercie nie wspomniał o wynagrodzeniu ani o możliwościach awansu.
Swoją drogą - niezły serwis. Naprawa laptopa w godzinach od 22:00 do 6:00.
Myślę że osobie demontującej obudowę telefonu albo laptopa nie potrzeba wykształcenia, lecz odrobiny sprytu i wyobraźni. Widziałem już ogłoszenie w którym od sprzątaczki do hipermarketu pracodawca wymagał dyspozycyjności, własnego samochodu i znajomości języka angielskiego. Umowa o pracę w dużej renomowanej firmie opiewa z reguły na najniższe wynagrodzenie - celem minimalizacji kosztów ubezpieczenia. Wszystkim potencjalnym pracownikom (naszej elektronicznej braci) zalecam więc dokładne zapoznanie się z ofertą. Pracodawca w swojej ofercie nie wspomniał o wynagrodzeniu ani o możliwościach awansu.
Swoją drogą - niezły serwis. Naprawa laptopa w godzinach od 22:00 do 6:00.

- Darlington
- -
Może mają dużo napraw i nie wyrabiają sięSwoją drogą - niezły serwis. Naprawa laptopa w godzinach od 22:00 do 6:00.![]()

Ja bym się zgłosił gdyby nie to, że zostały mi jeszcze 3 lata studiów dziennych no i do Wawy też mam przeszło 200km

Oj tam, zobacz, że nie wymagają doświadczenia (znaczy jest mile widziane, ale nie wymagane), a to doświadczenie trzeba gdzieś zdobyć - wg mnie to dobre miejsce na pierwszą pracę i zdobycie doświadczenia, na zarabianie kokosów jeszcze przyjdzie czas.Umowa o pracę w dużej renomowanej firmie opiewa z reguły na najniższe wynagrodzenie - celem minimalizacji kosztów ubezpieczenia. Wszystkim potencjalnym pracownikom (naszej elektronicznej braci) zalecam więc dokładne zapoznanie się z ofertą. Pracodawca w swojej ofercie nie wspomniał o wynagrodzeniu ani o możliwościach awansu.

// kurde, czemu nie scala postów?? a na dodatek nie da się usunąć swojego posta

Edit by Pajączek: Scalenie.
Kurcze, faktycznie z poziomu usera nie można usunąć, a już chciałem opieprzać

Ostatnio zmieniony 27 sie 2010, o 12:11 przez Darlington, łącznie zmieniany 1 raz.