Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięFisher CA-9030
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
-
- -
Po włączeniu wzmacniacza Fisher CA-9030 na przednim panelu pojawia się tylko dioda power natomiast reszta nie chce się zapalić. co może być tego przyczyna? jeszcze jedno co mnie dziwi to to ze przez jakiś czas chodzi i znowu się to dzieje. pisałem już post wcześniej ale nikt nie odp, dlatego dołączam zdjęcie, może to coś pomoże.
-
- -
-
- -
Fisher CA-9030
Co najwyzej moge dołaczyc zdjecie wzmacniacza z gory. Bo niestety nie potrafie Ci takich rzeczy powiedziec.
Tego to nie wiedziałem, bo wzmacniacze zawsze trafiały bez pilotów, ale z typowymi objawami zwisów procka. Może w tym przypadku jest tak jak piszesz : )Prawdopodobnie nic sie ze wzmacniaczem nie dzieje i da sie go wlaczyc ale pilotem. Ktos niechcacy ustawil timer. Po wylaczeniu sprzetu przez timer nie da sie go uruchomic zadnym przyciskiem na panelu głownym.
-
- -
-
- -