Szczegoly:
http://www.btc.pl/pliki/STM32_2009_zapr.pdf
Pzdr
PZb

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSTM32: bezplatne seminarium
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Jak chcesz obejrzeć zabawki (evalboardy) i posłuchać dokładnie o przykładach zastosowania, obejrzeć powoli jak pracują, może poćwiczyć... to prezentacja (B).
Jak chcesz posłuchać o architekturze rdzenia M3, peryferiach wprowadzonych przez STM, nowościach w STM32, skonfigurować u siebie (Keil) i przećwiczyć poprawianie kodu (celowo wprowadzone błędy) + debugowanie rzeczywistego urządzenia (też na evalboardzie)... to szkolenie (A).
Acha... korzystając z sesji A, można częściowo (nie w pełnym wymiarze) pooglądać również to co jest w sesji B (a może się też udać odwrotnie, sam początek). Pytanie tylko czy będą jeszcze miejsca na A (bo te są ściśle określone, nie to co w B - chyba). Zaproszenie trzeba mieć jednak tak czy inaczej, żeby nie było jakbym sugerował, że można sobie przyjść ot tak.
Motylek jest fajny
, szkoda że jeszcze bez "oczków"
ale póki nie ściągnę jtaga to i tak się nie pobawię dalej.
Ps. Ja właśnie byłem wczoraj
Jak chcesz posłuchać o architekturze rdzenia M3, peryferiach wprowadzonych przez STM, nowościach w STM32, skonfigurować u siebie (Keil) i przećwiczyć poprawianie kodu (celowo wprowadzone błędy) + debugowanie rzeczywistego urządzenia (też na evalboardzie)... to szkolenie (A).
Acha... korzystając z sesji A, można częściowo (nie w pełnym wymiarze) pooglądać również to co jest w sesji B (a może się też udać odwrotnie, sam początek). Pytanie tylko czy będą jeszcze miejsca na A (bo te są ściśle określone, nie to co w B - chyba). Zaproszenie trzeba mieć jednak tak czy inaczej, żeby nie było jakbym sugerował, że można sobie przyjść ot tak.
Motylek jest fajny

Ps. Ja właśnie byłem wczoraj