Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Pytanie początkującego

Ebanist
-
-
Kontaktowanie:
Pytanie początkującego

Postautor: Ebanist » 8 maja 2009, o 12:50

Witam,
nie znalazłem tematu w którym mógłbym dowiedzieć się odnośnie dostępności Kitów.

Jestem nowym czytelnikiem Elektroniki Praktycznej. W numerze z maja bardzo zainteresował mnie projekt wzmacniacza audiofilskiego. Jest podany numer Kitu, który można sobie zamówić ale niestety na stronie sklepu taki Kit nie istnieje. Stąd nasuwa mi się pytanie, czy te zestawy do zamówień pojawiają się z pewnym opóźnieniem? Szukałem na stronie na różne sposoby i nie znalazłem.

Zestaw to AVT5187

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 8 maja 2009, o 13:25

W sprawie kitów, to najlepiej kontaktować się bezpośrednio z działem sprzedaży sklepu. Jednak faktycznie tempo aktualizacji jak i szybkość realizacji kitów wg. opinii sporego grona nie jest... rewelacyjna.

Ebanist
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Ebanist » 8 maja 2009, o 13:42

Ok, rozumiem. Sprawdzałem inne Kity z majowej Elektroniki Praktyczne i w większości są dostępne. Akurat to co mnie najbardziej zainteresowało na razie się nie pojawiło :602:

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 8 maja 2009, o 13:45

Zadzwoń lub napisz do sklepu. Niestety tylko oni są w stanie udzielić pełnej informacji. I nie zrażaj się. Ja osobiście mam dobre wrażenia ze współpracy ze sklepem, inna sprawa, że zamawiam tam rzadko, jak już to sporo i nie kity.

Ebanist
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Ebanist » 8 maja 2009, o 14:05

Ok tak zrobie :611:

Zobaczymy co sie uda zdziałać.

Wróć do „Kity AVT”