Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSklep AVT
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam !
Czy ktoś coś wie, czy sklep AVT działa ?
Złożyłem trzy zamówienia, otrzymalem potwierdzenia o przyjęciu zamówienia
i cisza. Wysłałem maila z zapytaniem co z moimi zamówieniami i cisza.
Może sklepu już niema a ja o tym nic niewiem ?
Pzdr
Czy ktoś coś wie, czy sklep AVT działa ?
Złożyłem trzy zamówienia, otrzymalem potwierdzenia o przyjęciu zamówienia
i cisza. Wysłałem maila z zapytaniem co z moimi zamówieniami i cisza.
Może sklepu już niema a ja o tym nic niewiem ?
Pzdr
-
- -
Zadzwoń. Najpierw mieli 2 tygodnie remontu, później wszyscy byli chorzy ale ostanio w sobotę sklep już chyba działał. Piszę chyba, bo tylko dzwoniłem z pytaniem o płytkę z EP sprzed 2 miesięcy i okazało się, że jeszcze jej nie ma. To też dziwne; zrobienie płytek na podstawie plików Gerbera trwa 3-4 dni (ekspresem 2 dni), a oni to robią już dwa miesiące. I się strasznie dziwią jak się zapytasz, czemu to tak długo trwa. Z tego co widzę, to wyprodukowanie płytek trwa u nich 2-3 miesiące. Mam nadzieję, że nie dłużej, bo jeszcze trochę, to zapomnę co chciałem kupić. Tragedia .
Marek
Marek
Witam
A ja już 2 tygodnie czekam na maila z danymi do przelewu,
Pytałem co z moim zamówieniem, to mi trochę bezczelnie odpowiedziano, że wybrałem opcję z najdłuższym czasem realizacji, ponieważ banki długo realizują przelewy.
Ciekawe jak długo poczekam jeszcze zanim sklep zechce łaskawie zająć się moim zleceniem.
Pozdrawiam Sławek.
Pytałem co z moim zamówieniem, to mi trochę bezczelnie odpowiedziano, że wybrałem opcję z najdłuższym czasem realizacji, ponieważ banki długo realizują przelewy.
Ciekawe jak długo poczekam jeszcze zanim sklep zechce łaskawie zająć się moim zleceniem.
Pozdrawiam Sławek.
-
- -
No normalnie ręce opadają jak się takie rzeczy czyta, nie wiem czy płakać czy śmiać się. Czekasz na dane do przelewu a tu wciskają coś o bankach. Z banków to oni powinni brać przykład.Witam
Pozdrawiam Sławek.