Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięStudent prosi o pomoc
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Jestem studentem 1 roku politechniki i mam egzamin zaliczeniowy z elekotrniki.Od tego kolosa zalezy moj byt na studiach.Czy ktos bylby w stanie mi pomoc i tak ze gdy bede pisal to kolokwium wyslalal bym mu zadania i on by napisal i wyslala zdjeciem??Bardzo mi zalezy , ucze sie nie potrafie zadan podbnych robic.Material to pisanie rzekomo prostych programow z VHDL i 8051.Ktos by mi pomogl?jestem w stanie nawet dac skormna oplate.....
-
- -
Jaki jest sens ciągnąć dalej politechnikę jak już masz problemy? Co semestr będziesz szukał pomocy, żeby ktoś zaliczał za ciebie?Jestem studentem 1 roku politechniki i mam egzamin zaliczeniowy z elekotrniki.Od tego kolosa zalezy moj byt na studiach.Czy ktos bylby w stanie mi pomoc i tak ze gdy bede pisal to kolokwium wyslalal bym mu zadania i on by napisal i wyslala zdjeciem??Bardzo mi zalezy , ucze sie nie potrafie zadan podbnych robic.Material to pisanie rzekomo prostych programow z VHDL i 8051.Ktos by mi pomogl?jestem w stanie nawet dac skormna oplate.....
- Darlington
- -
Los każdego studenta zależy od egzaminów. Celem egzaminów jest odsianie plew które dostały się przez bardzo dziurawe sito chorego systemu rekrutacji na uczelnie wyższe (teraz nawet matura z j. polskiego jest brana pod uwagę przy rektrutacji na uczelnie techniczne). Być może zajmujesz miejsce osobie, która doskonale poradziłaby sobie z tym egzaminem, ale brakło jej kilku durnych procentów z jeszcze durniejszej matury. Przemyśl to, po co masz sie męczyć i blokować miejsce komuś, dla kogo byłaby to przyjemność.Jestem studentem 1 roku politechniki i mam egzamin zaliczeniowy z elekotrniki.Od tego kolosa zalezy moj byt na studiach.
Ale nawet jak ten egzamin ktoś za Ciebie zda, to i tak w kolejnym semestrze będzie ta sama śpiewka. I tak przez kilka lat. Pozatym chyba najwyższa pora nauczyć się samodzielności? Każdy problem dorosłego życia będziesz rozwiązywał z pomocą innych ludzi? Pomijam już fakt, że za takie coś możesz wylecieć z wilczym biletem i nawet w wyższych szkołach gier i zabaw nie będziesz już mógł studiować.Czy ktos bylby w stanie mi pomoc i tak ze gdy bede pisal to kolokwium wyslalal bym mu zadania i on by napisal i wyslala zdjeciem??Bardzo mi zalezy , ucze sie nie potrafie zadan podbnych robic.
Tak skromnie wyceniasz swój byt na studiach? Myślę, że poniżej opłaty za wpis warunkowy/powtarzanie semestru nie masz co schodzić. Aha, przecież na pierwszym semestrze nie ma warunków... Więc stawka automatycznie rośnie.jestem w stanie nawet dac skormna oplate.....
Chyba wystarczy już tych wyjaśnień, laser sie pogrąża, a reszta przedstawiła jasno i dobitnie większość przeciw...
co to się ostatnio porobiło na forum, że coraz więcej "przedsiębiorczych" studentów/uczni oferuje zapłatę za napisanie czegoś za nich?? Wolny rynek wolnym rynkiem, ale bez przesady!
Topic zamknięty!
co to się ostatnio porobiło na forum, że coraz więcej "przedsiębiorczych" studentów/uczni oferuje zapłatę za napisanie czegoś za nich?? Wolny rynek wolnym rynkiem, ale bez przesady!
Topic zamknięty!