Witam! Poszukuję drukarki laserowej nowej (chodzi o fakturę) do 320 zł. Nie musi być kolorowa, ale dobrze by było. Którymi modelami, jakimi firmami warto byłoby się zainteresować? Dziękuję za każdą pomoc.
Pozdrawiam,
Piotr.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięDrukarka laserowa
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
W tej cenie nie ma zauważalnej różnicy na jakości pomiedzy wszystkimi dostępnymi modelami. Porównywałem jakość wydruku z Samsunga, HP i Brothera.
Sam mam Brothera, wybrałem ją ponieważ ma szufladę na papier całkowicie chowaną pod drukarką a nie tak jak w HP lub Samsungu papier na wierzchu.
Jest zauważalna różnica w cenie tonera oryginalnego. Najtańszy w eksploatacji jest Brother. Najdroższy HP.
Wg. danych producenta: Brother - 7,56gr za strone, HP - 10,50gr za strone.
Sam mam Brothera, wybrałem ją ponieważ ma szufladę na papier całkowicie chowaną pod drukarką a nie tak jak w HP lub Samsungu papier na wierzchu.
Jest zauważalna różnica w cenie tonera oryginalnego. Najtańszy w eksploatacji jest Brother. Najdroższy HP.
Wg. danych producenta: Brother - 7,56gr za strone, HP - 10,50gr za strone.
No nowej kolorku to raczej w tej cenie nie dostaniesz... ale używkę z fakturą, być może. Dodatkowo tonery w tanich kolorkach są albo na rozruch tylko, albo... nie są to już tanie drukarki, często za komplet tonerów trzeba dać więcej niż się dało za samą drukarkę z fakturą.
Na dniach będę miał na zbyciu jakieś HP4600, ale do tanich/małych to one nie należą.
Na dniach będę miał na zbyciu jakieś HP4600, ale do tanich/małych to one nie należą.
Witam! Skorzystałem z rady i zainteresowałem się drukarkami Brothera. Czy coś takiego byłoby odpowiednie do przyzwoitego drukowania tekstu tudzież mozaiki ścieżek od czasu do czasu... ? http://www.laserowe-mono.centrumdruku.c ... hl-2035.cd
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
- -