). Jestem w posiadaniu j- 57, który zakupiłem niedawno od kolegi, z myślą o zrobieniu wzmaka 50. Takowy już posiadam (leży w garażu
). Jestem w posiadaniu j- 57, który zakupiłem niedawno od kolegi, z myślą o zrobieniu wzmaka 50. Takowy już posiadam (leży w garażu  ) a chciałbym coś do mieszkania. Tak więc moje pytanie jest następujące: jak przerobić (i czy się da) ten wzmacniacz, aby posiadał moc ok. 10-15W? Z góry dziękuję za pomoc.
) a chciałbym coś do mieszkania. Tak więc moje pytanie jest następujące: jak przerobić (i czy się da) ten wzmacniacz, aby posiadał moc ok. 10-15W? Z góry dziękuję za pomoc. qwert

Dlatego się pytam, co z tym zrobić, skoro posiadam ten transformator 20W. Bo co do heada - na razie nie potrzebny mi, bo na próbach gram na Hughes & Kettner Switchblade 50 Combo, który zostawił mi kolega, gdy wyjechał za granicę (nie wiem kiedy wróci
 Dlatego się pytam, co z tym zrobić, skoro posiadam ten transformator 20W. Bo co do heada - na razie nie potrzebny mi, bo na próbach gram na Hughes & Kettner Switchblade 50 Combo, który zostawił mi kolega, gdy wyjechał za granicę (nie wiem kiedy wróci