Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSpawarka
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Mam problem- Pomóżcie!
Mam spawarkę z regulacją elektroniczną amperażu kturej regulator uległ
spaleniu. Nie mogę nigdzie znaleźć konkretnego schematu.
Jeśli znacie jakieś niezawodne schematy na taki regulator to proszę o odpowiedź.
Spawarka jest dwufazowa i pracuje w konfiguracji międzyfazowej.
Jeśli znacie jakieś niezawodne schematy na taki regulator to proszę o odpowiedź.
Re: regulator
Jesli obrazek jest gdzies w sieci albo mozesz go tam umiescic, to powyzej pola edycji postu masz taki pikny przycisk [ img ].regulator 1lub2 fazowy po wymianie elementów oznaczonych gwiazdką ale nie wiem jak dołączyć schemat do tego postu
Jesli nie jest w sieci, to nad piknym (skadinad) przyciskiem [ wyslij ], jest inny (rownie pikny) [ przegladaj ] sluzacy do dodawania zalacznikow.
Ale sie piknie zrobilo
apel
siemka mckwacz11 , albo inni czytający jestem nowy na tym forum , szukam tego schemaciku regulatora mocy do spawarki , jesli mozesz mckwacz11 to przeslij mi go na mejla marcopolo666@wp.pl , z góry dzięki
Re: Spawarka
podaj swego maila to wyślę schematMam problem- Pomóżcie!
Nie lepiej kupić profesjonalną spawarkę!!! Duzy wybór masz np. tutaj