Witam
Nie wiem czy to dobry dział, ale mam pytanie do prenumeratorów EP w wersji elektronicznej.
Otórz ostatnio przydarzyło mi się nieszczęście i Windows posypał mi się (co za niespodzianka), na tyle skutecznie że tylko format dysku pozostał. Miałem tam zainstalowane Zinio - na szczęście pliki z wydaniami EP były na innym dysku, chociaż okazało się że nie pomogło to zbytnio. Po ponownym zainstalowaniu Windows, Zinio co prawda sciągnął sobie licencje na przeglądanie magazynów z internetu, ale wszystko działało tylko jeden dzień. Następnego dnia przy próbie przeglądania zakomunikował mi błąd #22. W helpie znalazłem informację że trzeba skasować wszystkie licencje i sciągnąc magazyny jeszcze raz.
Może ktoś wie jak to ominąć, aby po można było jakoś zarchiwizować te licencje. Obecnie jest tego około 350MB i już to jest dużo do sciągnięcia. Po kilku latach takiej prenumeraty to może być katastrofa (znając stabilność Windows), a pliki te można i tak sciągnąć tylko 3 razy - potem trzeba dodatkowo płacić.
Pozdrawiam
Marek

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięWersja elektroniczna EP
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy