Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siękomputer do tv
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
witam mam problem a mianowicie chce podlaczyc komputer do tv specjalnie kupiłem sobie kabel chinch/svhs i podłaczylem komputer do tv ale nie wyswietla na tv obrazu niewiem co jest grane prosze o pomoc
Re: komputer do tv
Musisz zrobić tzw. klon ekranu we właściwościach pulpitu. Poszukaj tam opcji Monitor1 i Monitor2 lub coś podobnego do tego.witam mam problem a mianowicie chce podlaczyc komputer do tv specjalnie kupiłem sobie kabel chinch/svhs i podłaczylem komputer do tv ale nie wyswietla na tv obrazu :608: niewiem co jest grane prosze o pomoc
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
- Kontaktowanie:
Aby cokolwiek zdziałać musisz zainstalować oprócz sterowników, panel kontrolny ATI i najlepiej mieć monitor w pobliżu tv.
Tak niedopracowanego sterowania tv dawno nie widziałem (używałem kart NVidia).
Jeżeli uda Ci się w końcu uzyskać obraz, to nie miej złudzeń, że po restarcie komputera uzyskasz obraz na telewizorze .Odświeżania ekranu 50Hz niestety nigdzie nie mogłem ustawić (dostępne były 47Hz i 60Hz).Chyba kanadyjczykom najwyraźniej coś się pomieszało....
Tak niedopracowanego sterowania tv dawno nie widziałem (używałem kart NVidia).
Jeżeli uda Ci się w końcu uzyskać obraz, to nie miej złudzeń, że po restarcie komputera uzyskasz obraz na telewizorze .Odświeżania ekranu 50Hz niestety nigdzie nie mogłem ustawić (dostępne były 47Hz i 60Hz).Chyba kanadyjczykom najwyraźniej coś się pomieszało....
-
- -
- Kontaktowanie:
-
- -
- Kontaktowanie:
Link przeciez juz dostales, a dalej to angielskiego zbytnio znac nie musisz... tylko to jaka masz karte. Z wyjsciem TV wiec pewnie seria all-in-wonder ?? wiec wybierz system (w lewym okienku) serie (w srodkowym) i model (w prawym)... i kliknij "go" na nastepnej stronie pierwszy link to sterowniki, drugi to dodatkowe oprogramowanie.
-
- -
- Kontaktowanie: