Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięZadania do wykonania z Teori obwodów
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Mam taki problem mam 4 pliki graficzne na 2 są okna dialogowe programów i trzeba opisać co robi każda ikonka w tym programie a na dwóch pozostały trzeba odpowiedzieć na pytanie, czy ktoś byłby tak miły i mi to zrobił bo szybko tego potrzebuje, pliki załącze w załączniku.[/list]
Najpierw podaj choć jeden, przekonywujący powód, dla którego ktoś z nas miałby odrobić te zadania za Ciebie.... i trzeba opisać co robi każda ikonka w tym programie a na dwóch pozostały trzeba odpowiedzieć na pytanie, czy ktoś byłby tak miły i mi to zrobił bo szybko tego potrzebuje, ...
--
MDz
P.S. "Jak pomyślę o sobie, jakim jestem inżynierem, to aż boję się pójść do lekarza"
Kod: Zaznacz cały
Najpierw podaj choć jeden, przekonywujący powód, dla którego ktoś z nas miałby odrobić te zadania za Ciebie.
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Co do jakości skanów zgadzam się w 100% jest po prostu nieczytelne.
a czy tak trudno pobrać program z sieci i sprawdzić działanie tych ikonek?? czegoś się przy okazji nauczysz(chyba że program jest płatny ale jakaś wersja studencka może jest) szczerze mówiąc nie wiem bo nawet trudno nazwę programu odczytaćna 2 są okna dialogowe programów i trzeba opisać co robi każda ikonka w tym programie