Witam mam zaprojektowac kalibrator pradu i napiecia na AD420. Nie znam sie kompletnie na projektowaniu jestem poprostu zielony w tym temacie, prosze o pomoc jakies wskazowki dotyczace tego na co mam zwrocic uwage ewentualnie literature ktora mi w tym moze pomoc.
z gory dzieki.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj siękalibrator pradu i napiecia na AD420
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Skoro to jest projekt, to pewnie nie na juz, tylko masz jeszcze pewien (domyslam sie) dluzszy czas... do konca semestru?? Umowmy sie ze jesli bedziesz faktycznie chodzil na wyklady, a w polowie semestru dalej bedziesz zupelnie zielony, to wpadnij tu spowrotem. Zostanie Ci jeszcze z 2 msc na ew. doksztalcenie... Ile miales tych wykladow w tym semestrze... 2??
a czlowiek moze byc pomocny, ale czasem ma sie dosc pytan w stulu... nie umiem, nie potrafie, nie chce mi sie... gdy wyraznie widac ze to zadanie szkolne (chocby dlatego ze autor niebardzo sam wie co by chcial).
a czlowiek moze byc pomocny, ale czasem ma sie dosc pytan w stulu... nie umiem, nie potrafie, nie chce mi sie... gdy wyraznie widac ze to zadanie szkolne (chocby dlatego ze autor niebardzo sam wie co by chcial).
ok spox napisalem bo poprostu malo wiem o takich rzeczach i nawet nie wiem gdzie za bardzo szukac o tym informacji a wyklady sa ogolnie o mikrokontrolerach i ich programowaniu wiec z ta czescia projektu sobie poradze chodzi tylko o jakies wiadomosci o kalibratorach bo o ukladzie juz czytalem i wiem mniej wiecej jak on dziala.