Mam przedwzmacniacz "kanał czysty" Pana Janka i jestem z niego zadowolony czy da się coś do niego dopiąć(dolutować) żeby mieć drógie gniazdo do gitary akustycznej(albo elektryczna albo akustyczna nie jednocześnie)
Dodaję schemat
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPrzedwzmacniacz kanał czysty(rozbudowa do akustyka)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Adam Tatuś, tomasz_jablonski, Moderatorzy
- Załączniki
-
- Przedwzmacniacz_kanał_czysty.rar
- (53.15KiB)Pobrany 253 razy
Spakowane pliki to .doc (Word) i .dwg (Auto CAD)Nie mogę otworzyć plików jest jakiś błąd
Możesz zapodać to jeszcze raz
Do tych plików jest darmowa przeglądarka o nazwie eDrawings
Można pobrać ją tutaj:
http://www.solidworks.pl/index.php?typ=SOG&showid=269
Jeśli nie możesz otworzyć plików .doc (Word) to ściągnij sobie darmowy Open Office
Pozdr.
Dzięki za link już OK.
Przed chwilą znalazłem coś takiego. Wrzystkie potencjometry poza wzmocnieniem można dać razy dwa jeśli niema się miejsca na froncie obudowy.jeśli się mylę proszę o sprostowanie.Zdaje się że 10K za 1uF do 27K i do masy to potencjometry,do czego służą
Przed chwilą znalazłem coś takiego. Wrzystkie potencjometry poza wzmocnieniem można dać razy dwa jeśli niema się miejsca na froncie obudowy.jeśli się mylę proszę o sprostowanie.Zdaje się że 10K za 1uF do 27K i do masy to potencjometry,do czego służą
- Załączniki
-
- preamp.rar
- (10.41KiB)Pobrany 303 razy