Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Zastrzyk wiedzy o Msp430

Upi
Zastrzyk wiedzy o Msp430

Postautor: Upi » 16 lip 2007, o 09:01

Nie traktujcie tego posta jako reklamy, jedynie chcę poznać wasze zdanie na ten temat.

Otóż, przyszło mi do głowy zorganizowanie szkolenia poświęconego Msp430. Podczas takiego szkolenia można by było zaczerpnąć nie tylko podstawowych informacji o tej rodzinie mikrokontrolerów, ale również bardzo wnikliwie zgłębić temat Msp430. Szkolenie było by prowadzone przez inżynierów pracujących przy Msp430 od wielu lat (od wejścia tej rodziny na polski rynek), co gwarantowało by rzetelne i bardzo wnikliwe przekazanie wiedzy o Msp430 nie tylko od strony teoretycznej, ale głównie od strony praktycznej i możliwości wykorzystania tych energoszczędnych mikrokontrolerów w aplikacjach przemysłowych.

Interesuje mnie ile osób było by zainteresowanych takim szkoleniem. Gdyby ta liczba była znacząca wówczas takie szkolenie doszło by do skutku, a informacje o jego szczegółach pojawiły by się w prasie specjalistycznej.

Zatem jest ktoś chętny ??

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 16 lip 2007, o 09:12

Witam. Może skorzystasz z propozycji Piotra? :)

Piotr
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Piotr » 16 lip 2007, o 10:31

Ponawiam!
Pzdr
PZb

Upi

Postautor: Upi » 16 lip 2007, o 17:29

już znalazłem o jakiej propozycji jest mowa,

jak najbardziej jestem za, proszę o kontakt na pw, bądź maila abyśmy mogli uzgodnić wstępne szczegóły

pozdrawiam,

P.S.
niestety w środę wyjeżdzam za granicę i tydzień czasu nie będzie mnie w domu, jednak mam nadzieję, że uda nam się coś uzgodnić przed moim wyjazdem.

Wróć do „Nie(elektroniczny) Hyde Park”