Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Motorola V3 a wgrywanie Javy

Awatar użytkownika
Piotreek
-
-
Kontaktowanie:
Motorola V3 a wgrywanie Javy

Postautor: Piotreek » 6 cze 2007, o 12:44

Witam,
Moje pytanie jest następujące: Czy jest możliwość odblokowania wgrywania Javy w V3? Do niedawna byłem posiadaczem V500 w której wystarczyło wklepać OPCODE i nie było problemu. Niestety do tej pory jeszcze nie udało mi się tego zrobić w V3 ani w V235. Znalazłem kilka programów które niby powinny odblokować Javę, ale.. żaden z nich nie widzi podłączonego telefonu.
Będę wdzięczny za wszelkie pożyteczne informacje.

Awatar użytkownika
maverik
-
-
Kontaktowanie:

Re: Motorola V3 a wgrywanie Javy

Postautor: maverik » 7 cze 2007, o 21:12

Witam,
Moje pytanie jest następujące: Czy jest możliwość odblokowania wgrywania Javy w V3? Do niedawna byłem posiadaczem V500 w której wystarczyło wklepać OPCODE i nie było problemu. Niestety do tej pory jeszcze nie udało mi się tego zrobić w V3 ani w V235. Znalazłem kilka programów które niby powinny odblokować Javę, ale.. żaden z nich nie widzi podłączonego telefonu.
Będę wdzięczny za wszelkie pożyteczne informacje.
po co sie męczyć z odblokowaniem javy ? kup sobie bluetooth usb za 20 zł na allegro i bedzie git :597:

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 7 cze 2007, o 22:27

Wybacz maverik.... tak sie glowie i za zadne skarby nie moge zrozumiec sensu Twojej wypowiedzi.

Awatar użytkownika
Piotreek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Piotreek » 7 cze 2007, o 22:30

mam zarówno bluetootha jak i kabel usb... niestety moja motka nie przyjmuje javy pod żadną postacią... Więc jak już pisałem potrzebuję sensowną możliwość odblokowania tego.. Jedyne co nie wchodzi w grę to własna zmiana softa..reszty mogę spróbować... :629:

Awatar użytkownika
maverik
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: maverik » 8 cze 2007, o 09:27

mam zarówno bluetootha jak i kabel usb... niestety moja motka nie przyjmuje javy pod żadną postacią... Więc jak już pisałem potrzebuję sensowną możliwość odblokowania tego.. Jedyne co nie wchodzi w grę to własna zmiana softa..reszty mogę spróbować... :629:
jak to nie przyjmuje ? javy ? wysyłaj sam plik JAR

Awatar użytkownika
Piotreek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Piotreek » 8 cze 2007, o 11:20

Ciekawe jak... używając programu dołączonego do Bluetootha (BlueSoleil) mam tylko 3 foldery: Videos,Images, Sounds ... więc niby gdzie mam to wrzucić?? nie inaczej bylo przy korzystaniu z kabla i motorola Phone Tools lub MobilEdit... W tym drugim jest możliwość wrzucania javy..ale... naturalnie pokazuje mi że ta funkcja jest zablokowana... Jeszcze jakies pomysły?

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 8 cze 2007, o 12:34

Awatar użytkownika
Piotreek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Piotreek » 11 cze 2007, o 17:04