Jestem za opcją wyboru jak najbardziej

W przypadku gdy jak u mnie 95% jazd jest po mieście opisany przez Ciebie problem nie wystąpi, a spalanie chwilowe w związku z ruchem miejskim baaardzo zmienne jest i liczony teraz zasięg także.
Viktus
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
chyba tak, 4x 10k z linii wyświetlaczy do masy montowane od strony wyswietlacza...
Czy coś pominąłem?
...
w wersjhi s65 wykorzystany jest wewnętrzny POR procka więc ten IC resetu i tranzystor pnp są zbędne i należy cały ten układ wylutować bo może u ciebie teraz reset wyświetlacza z pin1 proca sumuje się z sygnałem resetu z DS jeśli go nie wylutowałeś, reset wyświetlacza z s65 odbywa się programowo z pinu1 procesora tylko i wyłącznie...
7. Reset z nogi nr 15 zrobiony na rezystorze 10k i kondziorku 10uF
....
Ja zostałem przy DS'ie i działa. Oczywiście brak elementów RC.w wersjhi s65 wykorzystany jest wewnętrzny POR procka więc ten IC resetu i tranzystor pnp są zbędne i należy cały ten układ wylutować bo może u ciebie teraz reset wyświetlacza z pin1 proca sumuje się z sygnałem resetu z DS jeśli go nie wylutowałeś, reset wyświetlacza z s65 odbywa się programowo z pinu1 procesora tylko i wyłącznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości