Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAparat-komp
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, Moderatorzy
Rodzice kupili mi na urodziny cyfrówkę i teraz se chcę podłączyć jąz kompem i nie wiem jak ten aparat to SAMSUNG S630
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Kod: Zaznacz cały
Samsung S630:
W zestawie:
aparat
baterie AA x2
kabel USB
pasek
oprogramowanie
instrukcja obsługi PL
gwarancja PL
1) Wyjąć z opakowania CD z oprogramowaniem i włożyć do komputera
2) Zainstalować oprogramowanie z płyty kierując się tym co pokaże się na ekranie
3) Wyjąć kabelek USB i podłączyć z jednej strony do aparatu a z drugiej do gniazda USB w komputerze
4) Włączyć aparat (i być może przełączyć w tryb przeglądania zdjęć). Na ekranie pojawią się informacje typu "Znaleziono nowy sprzęt..."
5) Nie znam aparatu ani driverów, ale prawdopodobnie w "Mój komputer" pojawi się nowy dysk wymienny o nazwie zawierającej coś w rodzaju "Samsung"
Ponieważ aparat korzysta ze standardowych kart SD/MMC możesz również włożyć kartę ze zdjęciami do samodzielnego czytnika (np. takiego jak: http://www.e-cyfrowe.pl/aparaty/samsung ... ml?id=1062)
--
MDz