No dobrze, a doczekam sie konkretow?Czytając te posty to praktycznie każdy ma rację...
Nie wiem czy wiesz, ale głośniki stosowane w studiach, są głośnikami bardzo szeroko pasmowymi i o bardzo dobrej skuteczności, dochodzącej nawet do 107dB
Nalegam.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Adam Tatuś, tomasz_jablonski, Moderatorzy
No to tu tak, jeśli to ma być pewna oszczędność, półśrodek, to i można tak. Ale kupować głośnik z tubką za np. 250zł i ją obcinać, zamiast kupić "gotowca" również za 250zł, to bezsens.A dlaczego obcinają tubki? bo taki głośnik potrafi być dużo tańszy od typowo gitarowego.
Mam takie coś może się przyda!Jeśli teraz jeszcze ktoś mógłby mi pomóc odnośnie materiału do wykonania paczki - czy są jakieś standardowe, sprawdzone wymiary do 2x 12"?
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości