Witam
Mam problem z telefonem Nokia 6230i, a ściślej z pakietem PC SUITE, który służy do synchronizacji danych z PC, instalowania aplikacji i innych celów.
Gdy chcę skopiować jakiś plik z telefonu na PC i odwrotnie to wyskakuje mi komunikat, że operacja nieudana, tak samo, gdy próbuje instalować jakieś aplikacje, co może być tego przyczyną ??
Telefon łącze z PC za pomocą kabla DKU2 na USB, kabel to produkt firmy TellMe, wiem, że działa, bo jak wyłącze pakiet PC SUITE i podepnę telefon do kompa, to karta pamięci którą mam w telefonie widoczna jest w komputerze jako dysk wymienny, tak jak urządzenia typu PEN-DRIVe, więc mam pewność, że kabel jest OK.
Co jest przyczyną złego funkcjonowania pakietu PC SUITE ??
Wie ktoś jak to naprawić ??
A może ktoś zna inny program, który mógłby obslugiwać synchronizacje danych pomiędzy PC i telefonem, jak równierz dodawanie aplikacji i archiwizacje wiadomości SMS ??
Pozdrawiam
Tommy Vercetti
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNokia 6230i - problem
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Tommy Vercetti
- -
- Tommy Vercetti
- -