Witam, mam prosbe czy moglby mi ktos wyslac artykol do tego projektu, bo ten co jest w sklepie to nic w nim niema zbytnio a chcialbym poczytac troche otym. Czy mozna podlaczyc pod ten uklad wszelka matryce np czarno-biala bo mam taka ze starego laptopa i ile kosztuje ten kit moze ktos sie orientuje bo w sklepie jest tylko sama plytka.
Dzieki
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKit AVT 949
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Grzegorz Becker, procesorowiec, robertw, Moderatorzy
A wiec.. nie kazda matryca sie nadaje, a czarno-biale to juz na pewno nie. Układ działa z matrycami TFT z 18-bitowym interfejsem równoległym, po niewielkich przeróbkach (za niedługo będzie opis w EP) także z matrycami LVDS (czyli nowsze, o rozdzielczościach > 800x600).
Kitów nie ma w ofercie AVT, dostępna jest płytka, o ile pamiętam za jakieś 23 zł.
Pozostałe części to:
- AD9980 - w Alfine 25 zł
- LPC2103 - w kamami.pl 15 zł
- LM2576 - Semiconductor bank, Warszawam ul Hoża - ok .9 zł
- złącza, bufory, elty pasywne itd. ok 15 zł.
W sumie wychodzi ok. 80 zł.
Artykuł o konwerterze jest do sciągnięcia w dziale Archiwum, widziałem też gdzieś skany na elektroda.pl :>
Kitów nie ma w ofercie AVT, dostępna jest płytka, o ile pamiętam za jakieś 23 zł.
Pozostałe części to:
- AD9980 - w Alfine 25 zł
- LPC2103 - w kamami.pl 15 zł
- LM2576 - Semiconductor bank, Warszawam ul Hoża - ok .9 zł
- złącza, bufory, elty pasywne itd. ok 15 zł.
W sumie wychodzi ok. 80 zł.
Artykuł o konwerterze jest do sciągnięcia w dziale Archiwum, widziałem też gdzieś skany na elektroda.pl :>
Niestety nieznalazlem artykulu jezeli masz i mozesz to umiesc to na forum albo wyslij mi na maila pawelcb@wp.pl bede wdzieczny bo ten co sciagnelem z avt.sklep to tam w sumie nic niema do poczytania a i na shcemat bym zerknol. Jeszcze jedno czy czesci sa latwo dostepne czy bardziej do dostania w sklepach internetowych np. tych co podales i czy jest tam jakis uklad do zaprogramowania, chociaz sadze ze tak jakis musi byc.