Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSpam
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Spam, nie spam... I tak moje zdanie na ten temat jest takie (przepraszam, jesli kogoś urażę). Co drugi (nie chcę użyć słowa "małolat") ...przyjmijmy więc "młody amator" zakłada "swoje" własne, prywatne forum, którego będzie Panem i Władcą. Dziwi mnie takie podejście, bo takie fora rosną jak grzyby po deszczu, a chyba "młodzi amatorzy" nie zdają sobię sprawę o co w tym chodzi. Po kija robić nowe forum, jak jest jedno dobre? Potem tylko pytają się niby jak rozpromować (przy czym zapewne wiedzą, że to pytanie jest już promocją) lub dają podpisy typu "nie klikaj tu"... Dziecinada i tyle.
Pozdr.
Pozdr.
Kolega "petersz" ma rację, dużo powstaje nowych for i jest bieda lepiej pisac tematy na starych i popularnych takich jak to na którym własnie piszemy, sam kiedys założyłem i teraz je niedawno zablokowałem bo nikt na nie niewszedł od dłuszego czasu, ponieważ uswiadomiłem sobie że nie ma sensu robic takich for.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
re
postpowinien być usunięty do kosza z punktu merytorycznego jakby nie patrzeć można doszukac sie próby spamu z niby to problemem
Witam.
Widzę, że kolega Hex* zrobił duże zamieszanie no i chyba słusznie...
Temat zostanie usunięty i edytuję podpis usera daniel93
Rozumiem mieć w podpisie linka napisanego "normalną" czcionką i w "normalnym" rozmiarze tak jak ma kolega PICIA
W sumie to też można by uznac za spamowanie, bo w końcu reklama forum, ale bez przesady...
Na forum elportalu w ogóle nie można mieć podpisów z linkami do stron i chyba to jest najlepsze rozwiązanie na swojego rodzaju spam.
Nie używajcie HTML w podpisie, bo i tak nie działa - jest wyłączone.
Jak widać u PICIA
Widzę, że kolega Hex* zrobił duże zamieszanie no i chyba słusznie...
Temat zostanie usunięty i edytuję podpis usera daniel93
Rozumiem mieć w podpisie linka napisanego "normalną" czcionką i w "normalnym" rozmiarze tak jak ma kolega PICIA
W sumie to też można by uznac za spamowanie, bo w końcu reklama forum, ale bez przesady...
Na forum elportalu w ogóle nie można mieć podpisów z linkami do stron i chyba to jest najlepsze rozwiązanie na swojego rodzaju spam.
Nie używajcie HTML w podpisie, bo i tak nie działa - jest wyłączone.
Jak widać u PICIA
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://ip.boo.pl/pp/ip_obrazek.php?k=2"></script>
Ostatnio zmieniony 1 sty 1970, o 01:00 przez end, łącznie zmieniany 1 raz.
spam
Mnie podpisy, ani reklamy nie przeszkadzaja. juz chyba wiekszosc korzysta z netu przez inne sposoby niz wdzwanianie, wiec odpada problem impulsow, a traktuje reklamy jako informacje zwrotne. Jezeli nie sa nahalne, to niech sobie beda i tak to wszystko rynek zweryfikuje ))
Pozdrawiam serdecznie
Dariusz
http://www.katalog.micros.com.pl buzzery
Pozdrawiam serdecznie
Dariusz
http://www.katalog.micros.com.pl buzzery
- Tommy Vercetti
- -
No ale ten ktoś musi uwielbiać wysyłaś SMSy premium pod nr 79xx. Bo jak wszyscy poblokują wszystkie reklamy to dostęp do stron bedzie płatny. Wtedy to dopiero będzie płacz i zgrzytanie zębami.Jak ktoś nie lubi wszelakich reklam, jakie tylko występują w necie, to niech sciągnie sobie program o nazwie ad muncher i po problemie, program ten usuwa 99% wszystkich reklam, jakie tylko występują w necie