Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięAktualizacja forum - po aktualizacji.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
re
HEj
niestety muszę zgłosic mały -problem
po napisania postu i CLIK wyślij pojawia się nie mozna wyświetlic strony-po daniu odświerz oraz cofnij do pisanego tematu -mozna prawidłowo wysłać posta-odpowiedź
niestety muszę zgłosic mały -problem
po napisania postu i CLIK wyślij pojawia się nie mozna wyświetlic strony-po daniu odświerz oraz cofnij do pisanego tematu -mozna prawidłowo wysłać posta-odpowiedź
U mnie też nie, ale jest za to inny problem.Witam. Czy ktoś z was ma też ten sam problem? Bo u mnie nic takiego się nie dzieje.
1. Brak pasków przewijania utrudnia przeglądanie dużych zdjęć zamieszczonych na forum (np. tych ). Fotka zostaje otwarta w maksymalnym rozmiarze i nie ma możliwości przesuwania góra-dół; lewo-prawo.
2. Myślę, że każde zdjęcie powinno być otwierane w nowym oknie, tak jak było przedtem.
Dzięki za info.U mnie też nie, ale jest za to inny problem.Witam. Czy ktoś z was ma też ten sam problem? Bo u mnie nic takiego się nie dzieje.
1. Brak pasków przewijania utrudnia przeglądanie dużych zdjęć zamieszczonych na forum (np. tych ). Fotka zostaje otwarta w maksymalnym rozmiarze i nie ma możliwości przesuwania góra-dół; lewo-prawo.
2. Myślę, że każde zdjęcie powinno być otwierane w nowym oknie, tak jak było przedtem.
Nie rozumiem po co ludzie wklejają zdjęcia o rozdzielczości powyżej 1024x768...
Muszę to jakoś zablokować w panelu administracyjnym.. choć przyznam, że nie widziałęm takiej opcji tam, ale od czego są mody :P
Postaram się zrobić by foto otwierało się w nowym oknie.
Bo takie wyplul im aparat, a nie chce im sie/nie umieja, przeskalowac.Nie rozumiem po co ludzie wklejają zdjęcia o rozdzielczości powyżej 1024x768...
Niom ... rano otwieralo sie w nowym oknie, bez mozliwosci scrollowania, ale z mozliwoscia powiekszenia, teraz juz nie ma zadnej z nich... moze i dobrze (choc zawsze znajdzie sie fotka, ktora warto by dokladniej obejrzec).Postaram się zrobić by foto otwierało się w nowym oknie.
Wydaje mi sie ze w starej wersji forum byla dostepna... na innych forach tez nieczesto jest ukrywana. W sumie jako informacja w sumie niegrozna mogla by byc dla zainteresowanych.Jest to opcja dostępna tylko dla moderatorów i admina forum.
W sumie to nie wiem dlaczego widziałeś to wczesniej... dziwna sprawa.
A czy inni forumowicze też widzieli lub widzą tą opcję?
No ale to zajmuje dosłownie kilka sekund i są to podstawowe rzeczy które wręcz trzeba znać... :(Bo takie wyplul im aparat, a nie chce im sie/nie umieja, przeskalowac.
Ja teraz jak klikam na miniaturkę to wyskakuje mi okienko z całym obrazkiem... i w IE i w Mozilla Firefox.Niom ... rano otwieralo sie w nowym oknie, bez mozliwosci scrollowania, ale z mozliwoscia powiekszenia, teraz juz nie ma zadnej z nich... moze i dobrze (choc zawsze znajdzie sie fotka, ktora warto by dokladniej obejrzec).
Dziwne... bo nic nie wyłączałem i dopiero MDz mnie poinformował o tym.. myslałem, że to widzą tylko moderatorzy i admin.Wydaje mi sie ze w starej wersji forum byla dostepna... na innych forach tez nieczesto jest ukrywana. W sumie jako informacja w sumie niegrozna mogla by byc dla zainteresowanych.
Niech inni napiszą czy widać to u nich czy nie, bo ja już nie rozumiem o co chodzi.
Ja teraz jak klikam na miniaturkę to wyskakuje mi okienko z całym obrazkiem... i w IE i w Mozilla Firefox.[/quote]Niom ... rano otwieralo sie w nowym oknie, bez mozliwosci scrollowania, ale z mozliwoscia powiekszenia, teraz juz nie ma zadnej z nich... moze i dobrze (choc zawsze znajdzie sie fotka, ktora warto by dokladniej obejrzec).
Tak tak.. chodzilo mi ze nie ma teraz mozliwosci scrollowania, ani powiekszenie... osobne okno jest, zawsze mozna tez zapisac obraz lokalnie.
Dobrze jest jak jest...
No niby jest link do takich statystyk tematu, jak ktos jest ciekawski to chyba mu wystarczy i tyla...Teraz musi działać... Jak nie to nie wiem co jest grane
Dobrze jest...
Z innej beczki...
Czy Goście (osoby niezarejestrowane) powinni mieć prawo do pisania postów?
Tak mi się skojarzyło a propos tego wątku:
viewtopic.php?p=73172#73172
--
MDz
Czy Goście (osoby niezarejestrowane) powinni mieć prawo do pisania postów?
Tak mi się skojarzyło a propos tego wątku:
viewtopic.php?p=73172#73172
--
MDz