Nie mogąc dorwać w kiosku styczniowego ep, postanowiłem dostać ten egzemplarz za darmo, w wersji on-line, ep zachęca na swoich stronach, więc czemu nie?
Po odebraniu linka do niejakiego zinio, oferującego instalację niecertyfikowanego
softu który ch... wie co robi ( aby przeglądać e-wydanie, musisz to g... zainstalować...),
odkryłem że ep chce mi kopsnąć gratis numer który kupiłem sobie w kiosku, 4 miesiące temu. K... , myślałem że mnie ch... zastrzeli ! Bardzo dziękuję, szanowne ep. Tym sprytnym zabiegiem straciliście czytelnika. Mam dosyć warszawskich sztuczek.Lepiej poinformowani wiedzą o co chodzi.
Temat przeniosłem... End
[ Dodano: 08-01-2007, 12:42 ]
Taa.Tylko dokąd?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPrenumerata bezpłatna - 1 egzemplarz gratis !!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
tez przepadam za zinio ale czy mozna miec pretesje do kogos ze cos rozdaje za darmo? wszystkie numery z 9'06 (AVT) mozna sobie sciagnac jako "testowe". Gdyby redakcja miala teraz rozdawac co miesiac nowy numer for free to wystarczylo by zmieniac co miesiac email adress i sprawa zalatwiona ale pisma bo kto bedzie kupowal jak ma for free? potem bedzie ale szkoda ze juz sie Ep ukazuje proponuje wiecej myslec