mam płytkę z wyżej wymienionym prockiem. zacząłem zabawę z flashem i niestety po kilku minutach płytka umarła z kretesem. jakoś daje się programować ale niestety żaden program nie odpala się. wszystko co wrzucam do pamięci "niby" wgrywa się bez problemu. ale jak zapuszczę weryfikacje tego co się wgrało to mam bardzo ciekawy wynik: początek mojego kodu od 400000000 do 40002000 jest ok ale dalsza część już się absolutnie nie zgadza z tym co powinno tam być.
po mojej zabawie kompletnie nic nie mogę uruchomić
w moim programie użyłe jedynie kilku funkcji do obsługi ramu znaleźionych na stronie str.
FLASH_Init oraz FLASH_WritePrConfig. nie weim w czym tkwi problem jak by się z tym ktoś kiedyś gdzieś spotkał to bardzo proszę o pomoc
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięarm str710fz2 zabawa z flashem okazałą się tragiczna?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy