Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięwybory-uwaga hardcore:)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Aleksander Zawada
- Moderator
- Kontaktowanie:
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Na początku myslełem, że to montaż, coś w stylu filmików z internetu
Później jednak postanwiłem zagooglować i dowiedzieć się więcej czegoś to tym wspaniałym kandydacie.
Oto wywiad z przyszłym prezydentem :
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/art ... K/61029013
bez komentarza.
Później jednak postanwiłem zagooglować i dowiedzieć się więcej czegoś to tym wspaniałym kandydacie.
Oto wywiad z przyszłym prezydentem :
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/art ... K/61029013
bez komentarza.
To się na dowcip nadajel A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta?
- Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega.
l A kim Pan był w urzędzie miasta?
- Pracownikiem gospodarczym.
l I czym się Pan zajmował?
- Sprzątałem i tak dalej...
Pozdr.
no cóż... tego pana na pewno to nie pobije, ale możecie tez pośmiac sie z tego:
TU
a konkretnie to tam ciut niżej jest mp3 z próbką tfurczości tej pani uważającej sie za artystke....
wiem, że niektórzy koledzy na forum muzykują.... tych tym bardziej upraszam o zajecie wygodnego miejsca przed uruchomieniem tego dzieła...
TU
a konkretnie to tam ciut niżej jest mp3 z próbką tfurczości tej pani uważającej sie za artystke....
wiem, że niektórzy koledzy na forum muzykują.... tych tym bardziej upraszam o zajecie wygodnego miejsca przed uruchomieniem tego dzieła...