Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMikser Audio
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Tomasz Gumny, Futrzaczek, Adam Tatuś, Moderatorzy
-
- -
Witam. Na początku dodam, że jestem początkujący nawet Bardzo. Chcem zrobić mikser audio, na wejście 3-kanałowe i wyjście stero. Nie potrzebuje nic szczególnego, tzn. korektora, efektów. Chodzi mi jednak o to, żeby posiadał wyjście na słuchawki, żeby w trakcie trwania jednego utworu, można było słuchać drugi w słuchawkach. Z góry dzięki za pomoc !
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Może odeślę Cię do mojego postu ja też chce poskładać mikser na podstawie kitu
zapraszam
jak do tej pory cały czas czekam na jakieś porady i nikt nic nie pisze może Ty coś wiesz o tym kicie??
pozdrawiam
zapraszam
jak do tej pory cały czas czekam na jakieś porady i nikt nic nie pisze może Ty coś wiesz o tym kicie??
pozdrawiam
-
- -
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Witam!
Mozę nie jestem specjalistą(nawet na pewno)ale mam pewne doświadczenie z różnymi układami typu miksery przedwzmaczniacze itd.
Problem jest prosty nie opłaca sie budować czegoś takiego, łatwiej taniej i pewnie estetyczniej jest poszukać czegoś na allegro lub na giełdzie.
Dodam że udało mi się kupić mikser numark dm 950(2 kanały stereo line/phono, korekcja na każdym kanale, fader do scratchu, wejście mikrofonowe, ładna obudowa:) żadnych rys mało szumów) Za 50ZŁ!!!
Nie dość że ekonomicznie się to nie opłaca, to najprawdopodobniej będziesz długo walczył z szumami przydźwiękami, brumami i trzaskami.
Moim zdaniem: Gra nie jest warta świeczki.
Pozdrawiam.
Michał M.
Mozę nie jestem specjalistą(nawet na pewno)ale mam pewne doświadczenie z różnymi układami typu miksery przedwzmaczniacze itd.
Problem jest prosty nie opłaca sie budować czegoś takiego, łatwiej taniej i pewnie estetyczniej jest poszukać czegoś na allegro lub na giełdzie.
Dodam że udało mi się kupić mikser numark dm 950(2 kanały stereo line/phono, korekcja na każdym kanale, fader do scratchu, wejście mikrofonowe, ładna obudowa:) żadnych rys mało szumów) Za 50ZŁ!!!
Nie dość że ekonomicznie się to nie opłaca, to najprawdopodobniej będziesz długo walczył z szumami przydźwiękami, brumami i trzaskami.
Moim zdaniem: Gra nie jest warta świeczki.
Pozdrawiam.
Michał M.